Prosím o přesunutí do neveřejné sekce.
Zdravím všechny.
Manželka se zase po delší době projevila jako nebezpečný delikvent, když si dovolila jet v obci 56 km/h (po odečtu 3 km/h) a byla změřena automatickým radarem. Tentokrát řídila auto mého otce, kterému přišla výzva provozovateli vozidla k uhrazení určené částky. Jen bych si potřeboval ověřit, že rozumím problematice správně, když použiju tento postup:
1. Počkám necelých 60 dnů od data spáchání přestupku a pak nechám otce, aby manželku napráskal.
2. Řízení s manželkou budu co nejdéle protahovat tak, abych nedal SO1 důvod řízení zastavit nebo abych jim nedal důkaz, že přestupek skutečně spáchala manželka.
3. Pokud se mi podaří řízení s manželkou protáhnout na rok od spáchání přestupku bez toho, aby ji úřad uznal vinnou, mám vyhráno.
K bodu 2. mám hned dotaz. Manželka je cizinka a měla by mít nárok na tlumočníka. Můj plán tedy je se omluvit z prvního ústního jednání, dostavit se na druhé, kde si o tlumočníka požádáme a donutíme tak úřad vypsat opět nový termín ústního jednání. Mohl by být s tímhle postupem nějaký problém?