30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [LOST] Nehoda se šalinou / přednost v jízdě Brno  (Přečteno 2120 krát)

blbec33

• Zobrazit profil
Re:Nehoda se šalinou / přednost v jízdě Brno
« Odpověď #30 kdy: 09 Května 2022, 15:21:04 »

Tak, mam nakazano ustni jednani a mam kopii spisu. Muzu hodit sem treba zabalene s heslem na vyzadani a nebo se vlakno presunuje do privatni sekce?
IP zaznamenána

adolf

• Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 10 Května 2022, 20:44:25 »

Lepší bude nechat přesunout (stačí kliknout na Nahlásit příspěvek a do poznámky napsat žádost) a nahrát nezaheslované.
IP zaznamenána

blbec33

• Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 11 Května 2022, 13:55:23 »

Spis přikládám. Snažil jsem se to nějak poupravovat ať to jde číst, no snad to pujde.. předem díky za cokoli. Výslech je 18. ve středu.

Tu: https://drive.google.com/file/d/1NWI61aK3B8kHEFOhRa7Mv9IpRfQljDA6/view?usp=sharing
IP zaznamenána

blbec33

• Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 17 Května 2022, 14:13:02 »

Tak nevím, co tam zítra budu vykládat; prostě přijít, říct že jsem se podíval, šalinu neviděl (koukal jsem víc vlevo páč tam kdosi předemnou jel), pomalu se rozjel, najednou prásk a šlus, šalina nezvonila. Nebo je lepší tam nelézt vůbec (nebo přijít a že nemám co dodat)? Spis jsem procházel, ale nejsu vůbec zběhlý v tom, co bych měl hledat za procesní chyby..
IP zaznamenána

johncreek

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 17 Května 2022, 14:38:19 »

Nepročítal jsem celé vlákno, nicméně pokud tam nebudou další svědci, pak tam dojděte, na nic neodpovídejte a žádejte lhůtu k prostudování spisu a vyjádření stanoviska. U takovýchto vážnějších případů, u kterých nehrozí promlčení, se mnohdy dává i 10-30 dnů.
« Poslední změna: 18 Května 2022, 09:29:37 od johncreek »
IP zaznamenána
Všechny moje rady a tvrzení berte s rezervou. Jsem pouze nadšenec, nikoliv právník/advokát.

blbec33

• Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 18 Května 2022, 09:03:10 »

Diky za radu, tak mam 14 dnu na pisemne vyjadreni, pan se ptal na muj pohled na situaci takze jsem nerek nic.
IP zaznamenána

blbec33

• Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 31 Května 2022, 13:51:01 »

Tak pokud vim, lhůta pro vyjádření mi propadne zítra. Bodové konto mám zpět na 3. Mám magistrátu něco psát, nebo to nemá význam? :)
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 02 Června 2022, 09:18:56 »

Pokud chcete bojovat (což je určitě vhodné), můžete nějaké vyjádření poslat. Pokud již uběhla lhůta, nevadí to. Vyjadřovat se můžete až do vydání rozhodnutí. A vlastně i potom, v odvolacím řízení a případně v soudním řízení, pokud podáte správní žalobu.
IP zaznamenána

blbec33

• Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 05 Června 2022, 20:00:56 »

Bojovat samozrejme rad budu, nicmene osobne vim o pravnicine tak malo, ze nevim jak zacit. Samozrejme prazdny odpor a nejake zakladni odvolani zvladnu ale tim me schopnosti konci..
IP zaznamenána

johncreek

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 05 Června 2022, 20:18:02 »

Doporučuju si tu na fóru projít aspoň nějaká základní odvolání a případy. Většinou se tu řeší relativně banální (sprdelní) přestupky - těch vážnějších, jako je ten Váš, tu moc není. Psát to tu (nejspíš) za vás nikdo nebude, na to jsou placení právníci/odborníci.

Jestli mohu dát nějaký tip, tak bych do toho odvolání napsal cokoliv, co vás v k věci napadne. Nemusí to být nezbytně pravda (můžete klidně rozporovat něco, co tak zjevně je). I pokud tušíte/víte, že nějaký argument nemá šanci na úspěch, dal bych ho tam. Prosté, stručné a amatérské odvolání se jim vždy bude rozbíjet snáz, než rozsáhlejší elaborát. Zase to ale nepřehánějte, ať vás to nestojí moc času, protože oni se stejně nemusí vyjádřit ke všemu, co tam uvedete.
IP zaznamenána
Všechny moje rady a tvrzení berte s rezervou. Jsem pouze nadšenec, nikoliv právník/advokát.

blbec33

• Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 16 Září 2022, 09:28:57 »

Nakonec jsem se rozhodl to zaplatit, jednak si fakt nepřipadám nevinnej a body už jsem měl ponížené.

Díky všem za názory.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:[LOSS] Nehoda se šalinou / přednost v jízdě Brno
« Odpověď #41 kdy: 16 Září 2022, 09:49:42 »

Ono už bylo vydáno nějaké rozhodnutí?
IP zaznamenána

blbec33

• Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 23 Září 2022, 15:47:29 »

no jak jsempsal zemam 14 dnu na vyjadreni, tak pak prislo rozhodnuti, neodvolaval sem se. vcil teda si pripadam jak mirek dusin, nicmene pojistovna se rozhodla neplnit, ikdyz alkohol v rozhodnuti byl zminen jako neprokazanej. allianz. no tak to teda ne.
IP zaznamenána

blbec33

• Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 14 Listopadu 2022, 11:03:07 »

Jen FWIW, pojišťovna se teda už nevyjádřila, nicméně rozbitý okno ze stejnýho případu, který jsem po nich chtěl v rámci připojištění u povinka mi zalepili; dle kamaráda co mi pojištění zařizoval to znamená, že plnit budou. Jinak by prý ani ty okna neplatili. Jinak ticho po pěšině, tak doufám, že to jen zkoušeli, zda se z toho třeba vyvlíknou.
IP zaznamenána