30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [LOST] Přestupek-vstup do ochranného pásma  (Přečteno 1436 krát)

Féna

• Zobrazit profil
Re:Přestupek-vstup do ochranného pásma
« Odpověď #45 kdy: 13 Dubna 2022, 08:54:51 »

Ano, podal jsem blanketní odvolání a čekám, až vyzvou k doplnění. Nabito je sice hezky, ale když vidím, co všechno jsou schopni záměrně ignorovat, šance na výhru si netroufám odhadovat.

Do odvolání ještě doplním i úvodní zmatky ohledně nejasností v tom, který orgán to má řešit a také odmítnutí vydání přepisu výpovědi na místě a následné nedoručení přepisu poštou i přes moji žádost, jelikož to vedlo k nutnosti další osobní návštevy. Nemám to sice nikde zadokumentované, ale alespoň to zkusím.
IP zaznamenána

Féna

• Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 25 Dubna 2022, 09:29:27 »

Aktualizace: Vyžádáno doplnění odvolání, dnes (poslední den lhůty) odesláno.
IP zaznamenána

Féna

• Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 16 Srpna 2022, 14:13:09 »

Tak bohužel, MŽP zamítlo odvolání a potvrdilo rozhodnutí KUSK. Cedule tam prostě určitě byla, musel jsem ji na 300m vidět a o ochranném pásmu jsem věděl, protože je to v mapách a někdo to napsal v recenzi (která je datována až po přestupku).
IP zaznamenána

hh

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 16 Srpna 2022, 15:00:44 »

Uvažujete o správní žalobě? Pokud ano, myslím, že s (významnou) podporou od zdejšího hard core lze počítat ...
IP zaznamenána

Féna

• Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 16 Srpna 2022, 17:48:50 »

Upřímně, nejsem z těch, kterým by komunikace s úřady přidávala životní energii. Záleželo by tedy, jakou bych měl očekávat investici (časovou i finanční) a jaké jsou šance na úspěch. Pokud by to byl někdo ochoten zběžně zhodnotit, správní žalobu bych zvážil.
IP zaznamenána

Féna

• Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: 08 Února 2023, 19:08:06 »

Předně bych tu chtěl poděkovat panu hh za jeho ochotu a čas, který tomuto případu věnoval. Ve zkratce: podávala se správní žaloba, pak dorazilo vyjádření MŽP, následovala replika.

Bohužel jsem dnes vyzvedl rozsudek jménem banánistánu, kde stojí, že se správní žaloba zamítá. Odůvodnění jsem nečetl, s tím počkám, až budu mít prázdný žaludek.
IP zaznamenána