Perfekt, jdu to sumírovat.
Edit - třeba takto:
Věc: Odstranění nedostatků podání na základě Výzvy MMZL 121xxx/2021 ze dne 2.7.2021
Ke svému Odvolání proti rozhodnutí doplňuji důvody:
1. Výpovědi obou svědků Kopřivy a Mazurka vykazují zásadní nesrovnalosti, v mnoha bodech jsou si protichůdné a nelze z nich vyvodit, že vše probíhalo tak, jak je uvedeno v Rozhodnutí č.j. MMZL 081xxx/2021
2. Moje dříve zaslané vyjádření a v nich obsažené námitky byly částečně ignorovány, např. nemožnost otočit policejní vozidlo do opačného směru za uváděnou dobu, nebo bagatelizovány, např. námitka, že samotné měření není možné považovat za validní, protože jak vyplývá z výpovědi svědka, nebyly provedeny úkony (kontrola vytyčením) stanovené návodem rychloměru.
3. Zápis z výslechu svědka Mazurka je zkreslený a neúplný, jeho výpověď byla přímo ovlivňována úřední osobou Strakovou, která pak vyvíjela nátlak na obviněného, aby nepokládal další otázky, a která nedodržovala předepsaný postup, např. tím, že po zápis výpovědi na závěr hlasitě nepřečetla, což je možné dokázat.
4. Po seznámení se s místem označeným jako místo měření rychlosti mám za to, že jsem v uvedené místě v dané době nebyl, protože jsem přijel do obce Kašava z jiného směru, po místní komunikaci vedoucí od silnice č. 491 a v obci Kašava jsem odbočil vlevo na silnici č. 489. Krátce po odbočení mě předjel jiný motocykl, podobný mému, a vzápětí mi zmizel z dohledu. Možného řidiče se mi později podařilo kontaktovat a je možné, že by to svojí svědeckou výpovědí mohl i potvrdit.
S pozdravem ..