Zdravim, zde je kompletní spis,.
Budu rád za všechny tipy, jaké jsou možnosti zbavit se obvinění z přestupku.
Nestojím za tím, že je to přiměřený trest, pokud jsem auto měl stále identifikovatelné podle spz a nevyhýbal jsem se žádným kamerovým systémům, protože SPZ dokázali vždy přečíst. Celou mojí výpověd s policisty bych chtěl dále potvrdit, ačkoli jí z pochybnuji v rozpětí celého kontextu, kdy jsem se s policistama bavil o té náhradní SPZ a řešili jsme pouze zda je v pořádku či ne. Stojím si za tím, že v tu dobu jsem byl přesvědčen, že takto zpracovaná SPZ by měla být v pořádku a neřešil s policisty, že jsem během jízdy obě musel ztratit, protože tato skutečnost mi přišla v době trástání policií malicherná a pouze z mého přesvědčení jsme debatovali, že jestli ty náhradní jsou v pořádku i když ted už vím, že nikoliv.
S původním majitelem jsme se bavili v polosrozumitelné angličtině o těch SPZ a že připravíme pod ně tyto tenké papírové náhrady v případě náhodných problémů. Platné SPZ na nich potom vypadaly pevně a v pořádku, následně jsem byl zastaven s těmito SPZ oběma upadlýma z vozu.
Skutečnost, že je ve spise uvedeno, že o těch SPZ vím, bych chtěl zpochybnit a usměrnit tak, že jsem pouze sdělil, že vím o tom, že vůz o tyto náhradní SPZ byl doplněn, ale nikdy jsem rozhodně netvrdil, že jsem s těmito SPZ účelně zahájil jakoukoli jízdu.