30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [WIN] Valík, 72km/h na 60, MěÚ Přeštice  (Přečteno 1969 krát)

Johnny

• Zobrazit profil
Re:Valík, 72km/h na 60, MěÚ Přeštice
« Odpověď #15 kdy: 30 Června 2020, 15:49:37 »

26.6. od úřadu na poště další dopis pro Helnuta. Jeho obsah zatím neznám.
Tj. do Vámi kontrolované schránky přistála výzva od pošty? Je tam uvedeno pozn.1 nebo pozn.2?

Na udání Helmutovy kontaktní adresy na Vaší nemovitosti nevidím nic závadného. Když mu půjčujete vůz, proč byste mu nemohl půjčit i schránku?

Je tam uvedena poznámka 2. Na poště nejpozděli do 7.7.2020/pozn.2 (po uplynutí vložena do domovní schránky)
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 30 Června 2020, 16:02:35 »

V tom případě počkejte na obsah vhozeného psaní. Pokud by se dopis náhodou někde ztratil, bude vhodné po kratším vyčkávání nahlédnout do spisu.
IP zaznamenána

Johnny

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 30 Června 2020, 18:20:22 »

V tom případě počkejte na obsah vhozeného psaní. Pokud by se dopis náhodou někde ztratil, bude vhodné po kratším vyčkávání nahlédnout do spisu.

Děkuji za radu, budu to hlídat a hned jak dorazí, pověsím sem. Ať se daří!
IP zaznamenána

Johnny

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 13 Července 2020, 13:14:05 »

Zdravím,
posílám pokračování příběhu. Níže je naskenovaná odpověď úřadu. Helmutovi oznamují, že zahajují řízení a chtěli by si ho pozvat na ústní jednání. Dokonce jsou tak hodní, že Helmut se může seznámit s podklady, akorát až po jednání.
Jde mi teď o pokračovaní, celkem mám nastudovaný začátek, který už je ale za mnou.  Co jsem hledal, tak teď je ten čas, kdy se Helmut omluví z jednání a prohlásí, že vše k tomu již řekl. Nějaký vzor tu snad najdu. Co bude dál?

1) Jestli se nepletu tak je úřad ve fázi kdy honí Helmuta, kterého nedohoní a vydání příkazu má ten důležitý aspekt, že po vydání příkazu se již nebude možné vrátit na SprDel?
2) Omluvenku z ústního jednání tu snad najdu, trochu mě hrozí ty pokuty v poučení v posledním dopisu. Kdyby měl někdo tip na nějakou spíše neprovokativní omluvenku budu rád.
3) Ve které fázi se má Helmut odstěhovat, již v odpovědi na níže uvedený dopis nebo až ve vymazleném odporu následně.
4) Kdyby někoho něco napadlo co je v dopise blbě, jsem jedno velké ucho.

Děkuji za postřehy, samozřejmě se budu i sám vzdělávat dál.
IP zaznamenána

jakubb

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 05 Srpna 2020, 14:23:07 »

Na Valíku nejsou někdy údaje na proměnném značení čitelné. Sám se s tím taky potýkám. Zkuste argumentovat tímto: https://www.facebook.com/groups/plzenaci/permalink/2688532578096219/ (nejsem autor)
IP zaznamenána

Johnny

• Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 06 Srpna 2020, 10:00:12 »

Na Valíku nejsou někdy údaje na proměnném značení čitelné. Sám se s tím taky potýkám. Zkuste argumentovat tímto: https://www.facebook.com/groups/plzenaci/permalink/2688532578096219/ (nejsem autor)

Děkuji za podnět, může se někomu hodit. V tomto případě fotka byla za tmy a asi by se tím špatně argumentovalo. Reakce ministerstva ale nepřekvapila, je tam v jedné větě ignorance, arogance i lež.
IP zaznamenána

Johnny

• Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 06 Srpna 2020, 10:12:56 »

Ahoj ahoj,
posílám pokračování příběhu:
Helmut se náležitě omluvil s ústního jednání protože měl plánované pracovní povinosti. Navíc sdělil, že jednání by bylo stejně nadbytečné protože k tomu všechno již řekl.

Nyní je to již více než 14 dní bez odpovědi úřadu. Je ale doba dovolených tak uvidíme. Pokud bude příběh pokračovat tak očekávám, že přijde dopis Helmut vinen. Uvidíme, budu informovat...
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 27 Dubna 2021, 00:23:29 »

Jak to dopadlo?
IP zaznamenána

Johnny

• Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 19 Května 2021, 14:13:19 »

Jak to dopadlo?

Výše uvedené lejstro bylo to poslední co úřad poslal. Jen mě trochu zmátli tím, že to bylo oznámení o zahájení řízení(zahájit musí do 1 roka od přestupku, jestli se nepletu). Myslím si tedy, že WIN. Jen mi vrtá hlavou: Tak zahájili soudruzi nebo ne?
IP zaznamenána