30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: neuznany Helmut  (Přečteno 471 krát)

opas

• hard core 30kmh.cz
  • Carpe diem quam minimum credula postero.
    • Zobrazit profil
Re:neuznany Helmut
« Odpověď #15 kdy: 10 Prosince 2019, 11:47:00 »

Píše že Helga dostala příkaz a na něj reagovala že neví i co jde.

Tedy řízení bylo zahájeno.

A teď mě nepadlo že Helga nepodala odpor, tedy nabyl právní moci :-D
« Poslední změna: 10 Prosince 2019, 11:49:45 od opas »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 10 Prosince 2019, 11:50:00 »

Kde je napsáno, že Helga dostala příkaz?
IP zaznamenána

opas

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 10 Prosince 2019, 11:51:01 »

Aj, pravda - blbě jsem četl. Budiž mi omluvou, že teď mi jeden SO taky zastavuje řízení proti mě jako Helmutovi usnesením :-D
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 10 Prosince 2019, 11:53:34 »

Váš nápad se mi ale líbí, s dovolením využiji v jiných případech, kde se Číkusmuta zbavují také usnesením, ačkoli s ním bylo zahájeno správní řízení.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 10 Prosince 2019, 13:52:00 »

opas> Ovšem § 86 odst. 1 písm. c) PřesZ zastavení usnesením umožňuje.
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 10 Prosince 2019, 15:13:25 »

to Kdo:  Helžin email neobsluhuji a ani jsem jej SO nikde neuváděl..
            Ten dopis vytvořil sám tlumočník,vybraný SO,  kterého opravdu neznám...

to Lafayette:  Helga skutečně existuje ( reálná osoba z jedné instituce, jejiž iniciály byly dostupné na webu-osobně ji neznám)
                    Vytvořil jsem reálnou korespondenční adresu, kam směřoval dopis SO..Na něj bylo odpovězeno
                    přiznáním - viz příloha v úvodním příspěvku.. A opět uvedena korespondenční adresa.
                    No a na ni už pak nic nepřišlo ... až pak mě jako provozovateli na moji adresu..
                    Tím, že obešli korespondenční adresu a poslali to na skutečnou adresu trvalého pobytu,tak mi celý plán rozbili :-)
                    ale na druhou stranu ty růžové lístečky tomu dávají určitý fun factor..

« Poslední změna: 10 Prosince 2019, 15:15:19 od sennheiser »
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 10 Prosince 2019, 20:01:47 »

A dnes jsem zahledl toto téma:https://www.30kmh.cz/index.php?topic=5747.0

a napadla mě následující věc: zajet do Rosic postavit velkou dodávku do té uličky před radar a vyfotit.
a ve SŘ to dát jako neprůkazné měření dle návodu, kdy nesmí být v poloměru 3,5m od RH žádný velký kovový objekt.
A ať dokáží, že to auto tam nestálo.

IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 10 Prosince 2019, 20:09:26 »

A co nějaká sdílená ekonomika? Koupit/pronajmout dodávku se zahrádkou, nahoru umístit třeba plastový barel a zaparkovat tak, aby radar nemohl fotit?
IP zaznamenána

opas

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 10 Prosince 2019, 20:32:42 »

opas> Ovšem § 86 odst. 1 písm. c) PřesZ zastavení usnesením umožňuje.

K tomu jsem se zatím nedostal, visí mi to v datovce. Tak uvidím podle čeho to zastavují. Dík za info.

U mě zastavují po tom, co jsem požádal o kopii spisu s tím, že se vyjádřím písemně. Neposlali spis a nedali možnost vyjádření, tak jim to napálím v odvolání. Pak to sem vystavím.
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 23 Ledna 2020, 18:22:03 »

tak se děvčata z Rosic ozvala...:-)
https://ibb.co/ZXrQmBg

https://ibb.co/Btz3MN1

jaká by teď byla vhodná strategie, když tam mají dopis od Helgy i s její občankou , že neřídila.
A zároveň je tam mail od překladatele, že se Helga doznala a řídila :-) to s těmi růžovými lístečky  " nezmiňovat, nezajímá nás to "

přejít do protiútoku a  dodat jim tam třeba tu fotku náklaďáku jak stojí před radarem a napadnout chybu měření, pokud
tam stojí kovový objekt v okruhu 3,5m?

nebo nějak zúročit ty růžové lístečky a namítnout podjatost a vůbec se s nimi nebavit?
« Poslední změna: 23 Ledna 2020, 18:26:43 od sennheiser »
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 30 Března 2020, 13:16:41 »

Podal jsem žádost o informace, kde jsem žádal o náklady na tlumočníka a počet písemností zasláných úřadem rakouské občance Helze.
A náklady na zahraniční korespondeci.
Napsali( v prvním dopise), že žádný tlumočník kontaktován úřadem nebyl a tudiž nevznikly žádné náklady
a dnes v dalším přišlo, že rakouské občance žádná písemnost nebyla zaslána a tudiž nevzikly žádné náklady...

Přestávám tedy rozumět tomu, kde se ve spise vzaly dokumenty od soudního tlumočníka a na základě čeho se objevil ve spise dokument od Helgy s odmítnutím se přiznat a scanem její občanky...

Asi požádám o zaslání kompletního spisu - ( ten co jsem fotil na úřadě byl neočíslovaný a zmatečně poskládaný).
V této době by snad měli spis zaslat...

IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 10 Července 2020, 21:18:52 »

12.2.2020 jsem dal námitku podjatosti kvůli těm růžovým lístečkům a dnes !! mi přišla odpověď:
a to jsem ještě ten stejný den požádal přes InfZ  o informaci, kdo tam ty lístečky nalepil a napsal.
Na to mi přišla 17.2.2020 odpověď, kde se k tomu přiznává úřednice, která má na starosti tento konkrétní případ.
a ještě tentýž den 12.2.2020 jsem podal Žádost o informaci o stavu řízení a stanovisko k řízení. Dodnes bez odpovědi.

je ten důvod nezabývání se podjatostí v tomto případě oprávněný? 
a to, že 4měsíce na to dlabou a pak pošlou jakýsi sdělení, že od června nelze odesílat rozhodnutí je zase co za Rosický folklór?
IP zaznamenána

kdo

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 10 Července 2020, 21:56:54 »

Okamžitě bych podal žádost o uplatnění opatření proti nečinnosti a po jejím vyřízení KÚ co nejdříve nečinnostní žalobu (přes advokáta - náklady, které bude muset SO1 uhradit, budou podle tarifu 11.200 Kč, soud vrátí 1.000). Třeba to IT nestihne vyřešit...
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 10 Července 2020, 22:09:20 »

Dne 8.3.2020 jsem podával tuto  žádost ke KU JMK  o opatření proti nečinnosti  MU Rosice :

Žádost o uplatnění opatření proti nečinnosti ve smyslu § 80 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád

podáním ze dne 12.2.2020 jsem MÚ Rosice  odbor dopravy, v souladu s § 36 odst. 2 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád (dále jen „SprŘ“): , podal" žádost

o informaci o stavu řízení a stanovisko k řízení" v následujícím znění:
1) vyjadřuji níže své stanovisko k řízení vedenému  úřadem Rosice (dále jen „správní orgán“) a
2) žádám, aby mi správní orgán poskytl informaci o stavu řízení spočívající v pořízení listin spisu ohledně dokazování mimo ústní jednání
    (dle § 38 odst. 2 SprŘ) vedeného pod shora uvedenou spisovou značkou, a to nejpozději do 10 dnů před vydáním rozhodnutí.

Stanovisko: K obsahu spisu se vyjádřím do 8 dnů od doručení.

K dnešnímu dni jsem od MU Rosice  neobdržel žádnou informaci .

Ze shora uvedených důvodů navrhuji, aby nadřízený správní orgán:
        přikázal podle § 80 odst. 4 písm. a) správního řádu nečinnému úřadu, aby ve lhůtě 10 dnů učinil potřebná opatření ke zjednání nápravy,

Jméno, adresa, RČ,doručovací adresa..

a na to mi přišlo po více než měsíci od KU JMK toto..  a na to jsem nijak nereagoval
IP zaznamenána

solaris

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 10 Července 2020, 22:33:10 »

To odvolání, o kterém tam Bc. a Mgr. společně tvrdí, že něco nesplňuje, opravdu bylo nějaké odvolání, nebo si jenom tak pojmenovali tu Vaši žádost?
IP zaznamenána