Zdravím pane Číkusi,
dopadlo to blbě. Tehdy to byla moje první zkušenost s parazity. I když dnes věřím, že by se to dalo uhrát, ale někde jsem to zkonil. Takže nakonec životní zkušenost za 2.500. Přestupek se stal 6.8.2018 a po dlouhém marném boji skončil loni na jaře výslechem na kriminálce. Pěkná prča. No ale od začátku:
- Helmut z UK (Stojan Jefimenovič Yakotič) byl nekontaktní i když mu do činžáku chodily kontrolní i úřední obsílky.
- úřední dopisy se ale z pošty vracely na úřad
- docílil jsem výslechu opičáku na ÚJ, výpovědi se rozcházely ale stejně byl verdikt vinen
- odvolání kraj podržel a to jsem nevydržel já a s pocitem největší nasranosti jsem podal na státní zastupitelství oznámení o zneužití pravomoci veřejného činitele
- v den přestupku stálo v ulici 6 aut a opičáci udělili 3 pokuty (zjištěno u centrální opice na 106)
- mé oznámení se točilo právě na těch třech nepokutovaných
- no a loni na jaře jsem byl pozván na kriminálku a už po první větě jsem věděl, že to bude velmi výživné
- takový mladý arogantní debílek mě uvítal větou: ....tak buďte chlap a přiznejte se že jste tam parkoval, já mu řekl že jako starý chlap si na nic už nemusím hrát.
- to mi ukázal fotku a že: ... je to vaše auto? já s vážnou tváří, ne není
- na chvíli zcepeněl překvapením a že, tak čí to je
- to si musíte zjistit
- majitel je můj syn ZTP/P
- no abych to nezdržoval, dvě a půl hoďky ztraceného času a za týden dopis, že k zneužití opičáků nedošlo

Teď mám další případ, už jste mi počátkem roku radil. Je to ale živé a nerad bych teď veřejně něco zveřejňoval. Paraziti mlčí a zatím nedali ani odpověď na udání řidiče. Udání dostali 57 den, zatím nic. První případ tedy možno přesunout do nevyhraných. Přeji pohodový den.