30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Výzvy Praha  (Přečteno 1012 krát)

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Výzvy Praha
« Odpověď #30 kdy: 30 Dubna 2018, 19:17:21 »

a poslali mu to vůbec v helmutštině?
IP zaznamenána

éRooo

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 01 Května 2018, 00:15:38 »

ViktorN: Neposlali, protože nikdo neřekl, jakým jazykem helmut vládne. Prozatimní komunikace proběhla pouze na přiložených papírech k napráskání / přiznání se ( vyplní se jméno, příjmení, datum narození, bydliště a podpis), kde helmut napsal do bydliště doručovací adresu a jinak nerozváděl, zda tam bydlí nebo je zde jen schránka, ale má německé přijmení ( používané i v čr ), tak nyní je na vážkách, jestli napsat lámanou češtinou, německy nebo česky vysvětlení, vzhledem k tomu,že patrně úřad čuje zradu, jinak by ho nepředvolal, alespoň se tak domnívám
IP zaznamenána
In dubio pro reo

asmodeus

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 01 Května 2018, 00:33:41 »

Mám Helmuta mluvícího srbsky, žijícího ve Švýcarsku. Zatím jezdí predpisove, ale časem, kdo ví.

Ale... Půjčil jste někdo někdy vůz velvyslanci? Velvyslanec by byl reálný, kontaktní se vším všudy tak, jak má být.
IP zaznamenána

éRooo

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 01 Května 2018, 11:17:28 »

Na jedne akci nemecke ambasasy jsem mluvil s clovekem z MD, ktery ma na starost prestupky diplomatu a tvrdil mi, ze dostavaji pokuty uplne stejne jako clovek bez imunity, ktera ma slouzit na jine veci a ne porusovani predpisu :))  ale uplne bych tomu asi neveril..
IP zaznamenána
In dubio pro reo

asmodeus

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 01 Května 2018, 12:14:40 »

Našel jsem k tomu zatím jen tohle, ale moc jsem tomu tedy nedal.

https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=391584&sId=&mId=

Nešlo by o nějaký workaround nebo systémové řešení, spíš o průzkum. V Praze by to asi nemělo význam, jsou tady osvědčené postupy, na nějakém malém úřadě by to mohlo být jiné.

Spíš by se hodil přestupek u úřadu, který automaticky ignoruje cizozemce a překlápí rovnou na přestupek provozovatele, z toho by mohl vzniknout dobrý judikát.
IP zaznamenána

vvvvvv

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 01 Května 2018, 16:05:46 »

IP zaznamenána

asmodeus

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 01 Května 2018, 20:51:12 »

Děkuji. Až někde propalim nějakou vesnickou past, tak snad bude mít dotyčný dobrou náladu.
IP zaznamenána

éRooo

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 14 Května 2018, 17:12:02 »

Helmut se lámaně česky přiznal, že řídil a nedostaví se. Dopis podepsal a nechal ho včas doručit přes podatelnu. Na poště leží příkaz ( patrně pro provozovatele, je adresován mně). Takže Praha už není taky úplně jistá výhra. Odpor je samozřejmostí, ale dále? Odvolání je jasné, patrně bude rovněž rozhodnuto vinný i poté, ale odvolačka je ještě MD? Čili by to mohlo vyhnít tam.. a kdyby ne, s virtuálním helmutem k soudu těžko hádám?
IP zaznamenána
In dubio pro reo