Děkuji za přesunutí, určitě bych poprosil o zpřístupnění všem, kteří se do vlákna zapojili. Zároveň reportuji, že nahlédnutí proběhlo naprosto slušně, i když se jednalo o přepadovku v úředních hodinách, ale nikdo tam nebyl. Nahrávku jsem ještě neposlouchal, jak je na tom technicky, ale žádný pokus o výslech, ani vyprávání se na odobu řidiče neproběhl. Spis měl obsah (6 stran A4, s návrhem úřednice na kopii prvních 4 jsem souhlasil, pátá byla o tom, že je jí případ přidělen a 3 další osoby kdyby byla marod nebo tak něco jsem nepovažoval za nutné, a 6. byla výzva, která je v úvodu vlákna), očíslovaný stránky, bordel bych v tom neviděl.
Na první straně "za nepřítomnosti hlídky" asi naznačuje, že spolíhaj na automatický režim.
Na druhé straně anonymizujou kolehu oni, to já ne, já dávám černý čtverce. Znovu zdůrazňujou automatický režim měření. Ale že "není možnost bezpečně zastavovat" je kravina, na tomto místě měří poměrně často a výběr mívají o 350m dál
https://www.google.cz/maps/dir/50.2098604,17.197946/50.2125215,17.2003805/@50.2109051,17.1990507,418m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e0.
Třetí strana je s né moc kvalitní fotkou, jak jsem předpokládal, zezadu, ztotožnit podle ní řidiče nelze. Hornímu řádku ve fotce rozumím, naměřená rychlost, pořadové číslo fotky, čas, datum. Spodnímu ale vůbec, 30m a 28mm asi budou nějaký optický údaje fotky, O40,63;N40,63km/h kravina, 04/0101 nevím.
V tabulce je hovadina v "Limit místa-osobní" a "Limit místa-nákladní", platí tam padesátka. Nejspíš nějak kravsky nastavený, ale v Oznámení to už maj dobře.
Čtvrtá stránka je ověřovací list, toť vše.
V případě Helmuta furt netuším, pokud bude neexistující, snadno na to přijdou, že nefiguruje v žádné databázi; pokud existující, abych nedopadl takto:
https://www.30kmh.cz/index.php?topic=5742.0.
Neví někdo o vhodné mrtvole? Díval jsem se na parte u místní pohřebky, nejmladší nebožtík měl 65 let a moc se mi to taky nezdá.
Snažil jsem se na fóru vyhledat "ping-pong", ale moc to nechápu, to by se muselo pinkat 4 roky?