Že Praha vyhnívá je známý fakt. Zajímalo by mě, jestli má Helmut smysl v malém městě (20k lidí), kde pomalu ani neví, jak funguje InfZ. Fakt jsem ten poslední, co by věřil na spravedlnost od státních složek a něco chtěl platit. Ale s tím, jak už jsou všechny metody obstrukcí provařené ve mě vyvstává otázka, jestli má vůbec cenu se s úřady hádat a vést SŘ, kde riskujete s velkou šancí mnohem větší pokutu. Asi zním, jako nějakej moralista.. opak je pravdou. Spíš mě jako začínajícího mladého řidiče zajímá, jestli to má ještě cenu. Jestli s tím člověk může mít (s nějakou tou praxí) fakt přesvědčivou úspěšnost.
Jinak vím, že toto fórum je dar pro každého "neplatiče", ale trošku bych se zastal těch, co zdánlivě "neumí hledat". Ono je to docela těžké. Praktika Helmuta (pokud vím) tu nikde není prakticky popsána. Člověk musí vytahávat info z jednotlivých případů, které jsou v každém případě jiné a pro člověka, který v tom neumí ani trochu chodit je pochopit funčknost a úskalí principu Helmuta těžké. Škoda, že někdo neudělal nějakou příručku

. Na druhou stranu vím, že každý má své malé know-how a kdyby se to rozšířilo, tak to postupně bude dělat každý a přestane to fungovat.