Ahoj,
moc děkuji za odpovědi a rady, takže si vymyslím Helmuta, nejlépe cizince, ale toho pak nějak musím dostat u mě na schránku, jinak se za něj nemohu přiznat, jestli jsem to pochopil?
Eventuálně byla by třeba možnost, že by Helmut měl stejné příjmení, shoda jmen, ale zbytek random?
Ještě jednou díky

V krátkosti, jak jsem to psal já, než mě to přestalo bavit:
Magistrát hlavního města Prahy
Odbor dopravněsprávních činností
Oddělení přestupkového řízení
Sídlo: Mariánské nám. 2, 110 01, Praha 1
Pracoviště: Na Pankráci 1685/17, 140 21, Praha 4
Vyřizuje: XXX
Spisová značka: XXX
Číslo jednací: XXX
V XXX dne XXX
Věc: Vyjádření k výzvě provozovateli vozidla k uhrazení určené částky
Vážený pane referente správního řízení,
tímto využívám zákonné možnosti vyjádřit se k výzvě provozovateli vozidla k uhrazení určené částky a sdělit Magistrátu hl. m. Prahy totožnost osoby, která dne XXX ve XXX hod v Praze 6, XXX tunel směr (např.) Troja, řídila osobní vozidlo RZ: XXX.
V daném úseku je dopravní značkou č. B20a „Nejvyšší dovolená rychlost“ tato stanovena na 50 (80) km/h, přičemž bylo automatizovaným technickým prostředkem, používaným při dohledu na bezpečnost provozu na pozemních komunikacích bez obsluhy, zadokumentováno, že se vozidlo pohybovalo údajně rychlostí až XXXkm/h (z výzvy není zřejmé, zda jde o údaj po odečtení tolerance měřícího zařízení, či nikoli).
Níže ustanovený řidič je tudíž podezřelý, že se dopustil jednání, které vykazuje znaky přestupku podle ust. § 125c odst. 1 písm. f) bod 4 zákona o silničním provozu.
Jméno a příjmení řidiče: XXX
Státní příslušnost: XXX
Adresa trvalého pobytu / korespondenční adresa řidiče: XXX
S přáním hezkého dne
XXX
-----------------------------
Pan XXX je vždy reálný občan státu EU, resp státu mimo EU, je instruován, že pokud něco z ČR dostane, má mi to oskenovat a poslat spolu s plnou mocí k zastupování. Znám i čísla pasů / ID karty pánů XXX, popř. čísla řidičáků, ale nevidím důvod toto spr. orgánu sdělovat, pokud si to sám nevyžádá. Nicméně pánové XXX nikdy nic nedostali a já už také ne.