30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: jízda na červenou, výzva k úhradě 2.500,- Kč + KOMPLETNÍ SPIS  (Přečteno 6238 krát)

opas

• hard core 30kmh.cz
  • Carpe diem quam minimum credula postero.
    • Zobrazit profil
Re:jízda na červenou, výzva k úhradě 2.500,- Kč + KOMPLETNÍ SPIS
« Odpověď #45 kdy: 18 Května 2018, 08:51:11 »

Jde o to konstatovat, že pokud už k průjezdu došlo, tak se jednalo o krajní nouzi vzhledem k tomu rozjetému náklaďáku kousek za vámi. Nicméně jako spolujezdec se samozřejmě nemusíte zcela věnovat řízení, proto nevíte zcela přesně, zda jste projeli na oranžovou nebo na červenou. To by prokazoval videozáznam, který se ovšem ze spisu ztratil spolu se soupiskou.
IP zaznamenána

nesnasimfizly

• Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 18 Května 2018, 08:53:08 »

opas - diky za ohlas. kazdopadne, jak je to s doplnovanim dokazovani? Vim, ze takovy videozaznam existuje. Urednik mi posilal fotky neoficialne mailem na zacatku rizeni. Proc neni obsahem spisu netusim

jdu neco sepsat, jak neco budu mit, hned posilam sem
IP zaznamenána

opas

• hard core 30kmh.cz
  • Carpe diem quam minimum credula postero.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 18 Května 2018, 08:55:16 »

Tak pokud existuje měl by být ve spisu. Nemůžeme pracovat s tím, že nám některé informace nedáte.
IP zaznamenána

nesnasimfizly

• Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 18 Května 2018, 09:39:09 »

nikoliv. Samozrejme jsem dodal vše, co mi bylo predlozeno jako obsah spisu.
IP zaznamenána

nesnasimfizly

• Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 18 Května 2018, 09:59:44 »

https://legal.pecina.cz/repo/udn/0322_6As__1700029_20180321161021_20180322214030_prevedeno.pdf pri psani odvolani jsem narazil na toto.. pri cteni oduvodneni tohoto rozsudku me opustily temer veskere nadeje.. jedinou moznosti se jevi odvraceni DN, jez nemam jak dokazat + doufat, ze videozaznam jiz neexistuje..
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: 18 Května 2018, 10:51:15 »

dekuji moc za podnety. jen upozornuji, ze posledni rozhodnuti bylo prevzato 4.5., coz znamená, z rozhodnuti podle justtarifu nabyva pravni moci dne 22.5.2018. Tudiz odvolání by chtelo odeslat nejpozdeji v pondeli. Ja behem dneska neco v praci zkusim sesmolit a poslu sem, budu otevren vsem upravam atd, zaroven vsak necekejte zadny masterpiece :)
Rozhodnutí vydané dne 3.5. bylo doručeno hned následující den? Pro příště zkuste lépe využívat lhůty, odvolání podejte raději nejprve blanketní.

Ještě mne napadlo zpochybnit bezobslužnost zařízení, zvláště pokud je u dokumentace přestupku napsáno "Vytvořil Vladimír Findejs".
IP zaznamenána