Zdravím.
Před mnoha týdny mě v jedné Horní Dolní zastavili v noci PaChové, kolem kterých jsem projel, že prý svítím předními mlhovými světly.
Nesouhlasil jsem, protože podle všeho zůstaly "viset" z denního svícení, takže jsem to na místě řešit nechtěl, notabene pod tlakem - zima, noc, v autě dítě.
Sepsal to, proškrtal jsem prohlášení, udělal muří nohu a jel pryč.
Kupodivu po bratru čtyřech měsících to ouřada z větší Horní Dolní zpapíroval a dorazil mi do DS příkaz na 1500.
Po zkušenostech z minula si chci zabojovat, takže bych odpor určitě chtěl poslat.
Chci se jen poradit s taktikou a výhledem na úspěch.
Kromě úředního zápisu, kterej má vcelku hlavu a patu, to samý i prohlášeni PaChů, tam vypichujou i onboard video, který asi opravdu maj.
Rovnou se tam vypořádávaj s rozhledovejma podmínkama (viditelnost prý dobrá) a tím, že mi nesvítily zadní mlhy.
Zatím vidím aspoň dvě pracovní teorie
- závada denních světel, ergo posunout tu slavnou nedbalost do roviny nevědomá.
- rozporovat viditelnost skrze počasí (únor k tomu vybízí) a zadní světla opět řešit závadou (jedna žárovka umře jako nic).
Rád bych znal názory zkušenějších, jestli je tu naděje na úspěch a je tam prostor na nějaký tahání úřadu za nos, nebo je to mizerně rozdaný.
Dokumenty radši uploadovat nechci, bude-li něco potřeba upřesnit či doplnit, udělám růčo - nerad bych moc odkrýval karty.