A co třeba v případě, že mám zbývající vzdálenost 30 metrů při ~50 a mírným brždění a pak to zadupnu úplně, čímž ztratím trakci. Been there. To by mě fakt zajímalo, protože brzdím docela zdálky a průběžně, nějaká bezpečná vzdálenost tam nehraje roli - brzdil sem s úmyslem zastavit ještě dávno před překážkou. Akorát ztratím trakci, protože nevyhovující povrch (mokrý kostky jsou sračka a nepochopím, jak to v roce 2016 může být schválenej povrch). Předpokládám to bude opička/ouřada zkoušet maximálně na nepřizpůsobení stavu vozovky. A to mám jak vědět že vylágrovaný kostky jsou na hovno a pojede to jak sáně, když to tam leží a je to očividně schválenej povrch, tak od toho čekám, že to k něčemu bude (=nebude to mít diametrálně odlišný vlastnosti od jinejch druhů povrch, tj. asfalt, beton)?
Na todle jsou expertama ženský, zpravidla když jedou jak vymatlaný krávy, tak se za nima samozřejmě další přiblížej, aby mohli předjet. Baba to zadupne u přechodu i když první nejbližší člověk je od něj ještě deset metrů. Ale jsou schopný to zadupnout i uprostřed polí…důvod si vymyslí dycky.