Tohle vlákno tady chybí, nemýlím-li se příliš

I mezi řidiči, ne jen zyklouny je spousta idiotů, tak sem se zážitky.
Dneska mám čerstvou zkušenost s první čelní srážkou. Jak to tak bývá, nejzávažnější nehody jsou na last mile od cíle

U mě tentokrát dokonce 50 metrů. Naštěstí jsme pravděpodobně oba do té zatáčky už vjížděli s nohou na brzdě. Já určitě, je to můj obvyklej manévr, odbočuju tam sice trochu prudčej, ale těsně před a v průběhu toho manévru akorát bez potíží dobrzdím na malou rychlost (abych měl výhled hned na další křižovatce, kde se zase odbočuju, je to taková pidispojovačka mezi 2 křižovatkami). Jednička jedu já a dvojka to řeže on. Vždycky se samozřejmě bez problémů držím na své půlce. Takže samotnej střet asi tak rychlostí chůze, oba jsme to téměř zastavili, což se Saabem ani nehlo (i přes to, že předek už aktuálně promáčklej je od předpůvodního majitele, tak by se to ani nepoznalo, ještě jsem to nenechal srovnat). Takže já si
tady odbočuju vpravo z Bucharovy a najednou proti mě vyletí ostrým řezem skrz ten roh z Běhounkovy jedničková fóbie. Mladej týpek co jestli vůbec, tak má papíry tejden to prostě nahrubo řízl tak odhadem ve 40 rovnou skrz oblouk protisměrem a rovnou na mě. Netuším, co tam jako trénoval. Tak sem ho zpucoval že se snad jezdí vpravo, řikám že mě to ovšem ani nehlo že má štěstí, že mám Saaba, vidím že von to tam má poškrábaný, ale to mi je jedno, jeho problém. Já nic nechci a že jedu pryč. Myslim, že už bude vyléčenej

(Kdybych chtěl být hajzl a hned mě to napadlo, tak si od něj nechám tu předchozí promáčklinu zaplatit s tím, že mi to udělal

Ale to nejsem, tak si z toho odnesl akorát šok, to mu myslim stačí

) Tím stylem jak jel měl taky štěstí, že mu tam zleva nešel místo mě chodec, ten by to asi tak dobře nerozdejchal. Z jeho strany tam při té rychlosti viděl přes zaparkovaný auta a ten kontejner docela pozdě a určitě by ho taky drcnul. Z Bucharovy je vidět i na té straně líp, navíc jak to tam znám to mám v pohodě odhadlý akorát. Von tam je naštěstí pěší provoz naprosto minimální, potkal jsem tam zatím někoho jednou a to se teprve k přechodu belhal, ale radši sem mu zastavil.
Tak každopádně doufám, že to byla moje první a poslední čelní