Ahoj,
stala se mi takova nemila vec

O vikendu nam ukradli auto, vcetne ridicaku. Dnes sem byl kupovat nove, a co cert nechtel, mestaci v Praze si vsimli ze nemam vpredu znacku. Tak mne zastavili a sdelili mi ze sem se dopustil prestupku na poli technickeho stavu vozidla.
Na to sem jim ukazal palcem dozadu, ze auto znacky ma, tudiz se zadny prestupek nestal. Na to oni ze papiry od vozidla - nemam u sebe ( cca 50 metru od domova), ale zajdu pro ne, ze sem je ve zmatku nedal zpet.
Tak ridicak - nemam, ukraden. Tak obcanku. Tak sem jim dal obcanku, neco si zapsali blaboly, zatim se nic nebude dit, par mesicu, tipuji.
Samozrejmne ze pokud se neco pohne, presunu to do trv. bydliste, omluvenky atp, nakonec v odvolani vyslechy zasahujicich skoro policistu atp, takze bud to smetou na mestskem urade rovnou, nebo si budeme hrat na kocku a mys.
Mam DS,takze si hraju od zacatku na nedorucovani ( trv. bydliste na mestskem urade), ale zajimalo by mne jestli je mozne ten hypoteticky prestupek, rizeni bez papiru ustat, jelikoz se prestupek nestal, podezreni bylo vyvraceno - maji pravo mne dal kontrolovat ?