30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Ivančice radar rychlost  (Přečteno 23 krát)

karel28

• Zobrazit profil
Ivančice radar rychlost
« kdy: Dnes v 21:01:28 »

Ahoj, četl jsem samozřejmě diskuzi a studoval, nicméně Ivančice radar je tam celkem starší téma, takže pravděpodobně neřešitelné. Nicméně přikládám anonymizovanou verzi mého případu a třeba zase dostanu radu, jak si s nimi poradit. Předem moc díky za jakékoliv reakce.
IP zaznamenána

kdo

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Ivančice radar rychlost
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 21:23:39 »

Pokud se nic nezměnilo, Ivančice měří výhradně radary RAMER, a tedy velice pravděpodobně nezákonně. Vice zde.
IP zaznamenána

karel28

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Dnes v 21:38:20 »

To je paráda, tak neskutečně rychlou odpověď jsem nečekal. Moc děkuji a jdu si to dostudovat.
Doplňuji, odkaz si nastudoval, ale bohužel stejně nevím, jak mám dál postupovat. Poradíte mi ještě prosím?
« Poslední změna: Dnes v 21:44:11 od karel28 »
IP zaznamenána

kdo

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Dnes v 22:37:46 »

Můžete třeba ten odkazovaný traktát naroubovat na obavu sdělit osobu řidiče, když je měření nezákonné, a tedy by sdělení osoby mohlo být považováno za porušení ZOOÚ/GDPR. A zároveň si můžete požádat podle InfZ o kopii ověřovacího listu a faktury, na jejímž základě bylo ověření radaru proplaceno právnické osobě, která k provedení ověření neměla oprávnění.
IP zaznamenána