30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Liberec - úsekovka Dubice  (Přečteno 132 krát)

Olle

• Zobrazit profil
Liberec - úsekovka Dubice
« kdy: 15 Září 2026, 15:42:26 »

Zdravím všechny
   Posílám jeden WIN z úsekového měření a to Liberec - Dubice kdyby se chtěl někdo inspirovat. Největší záhada pro mě je kdo tady vůbec měří rychlost  protože z dokumentů které zde umístím /ty které povazuji za důležité  k dané věci /  vůbec nevypadá že by měření prováděla MP
    1. Záznam o měření - ze zvukové nahrávky z ústního jednání uvádí SO že se jedná o doklad který zaslala Městská Policie - proč  MP posílá záznam o měření na předtištěných papírech Magistrátu města nedokázal SO nijak věrohodně vysvětlit.
    Dále zde  v kolonce Přezkoumání a vyhodnocení záznamu provedl je pouze předtištěné jméno a přijmení .Kolonka zůstala prázdná - je velkou záhadou kdo vyhodnocoval a jak by tenhle dokumet uspěl v dalších kolech
IP zaznamenána

Olle

• Zobrazit profil
Re:Liberec - úsekovka Dubice
« Odpověď #1 kdy: 15 Září 2026, 15:50:07 »

3. Další záhada je přiložená fotka z měření - je zde uvedena naměřená rychlost, vzdálenost a časový interval. Fotka je z konce úseku ale součástí spisu neni fotka ze zacátku úseku kde by byl počáteční čas. Vůbec nevím jak jde vypočítat uvedená rychlost když je k dispozici pouze jedna fotka s jedním časem. A co je ještě víc divný je skutečnost že fotek z konce úseku ma SO ve svým compu k dispozici několik
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 15 Září 2026, 15:54:22 »

Na čem zde bylo stavěno? Můžete prosím nahrát rozhodnutí?
IP zaznamenána

Olle

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 15 Září 2026, 15:55:49 »

Zde je zvuková  část záznamu z ÚJ kde SO vlastně moc neví jakou cestou se na magistrát oznámení dostalo
IP zaznamenána

Olle

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 15 Září 2026, 16:04:18 »

Další dokumet je ústní jednání. Nemá asi cenu to číst celý, důležitý jsem označil  - chtěl jsem originál záznamu od MP včetně metadat a již zmínenou fotku ze zacátku úseku protože jak z jedný fotky vyhodnotil SO jím uvedenou rychlostv daném úseku mi je záhada doted. Už jsem dlouho ze školy, možná to nějak jde, nevím
IP zaznamenána

Olle

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 15 Září 2026, 17:02:51 »

Další dokument je usnesení o zastavení ,které shrnu do pár bodů
  Zastaveno bylo z důvodu že odpovědnost zanikla. Zde mi taky pár věcí dost nesedí a to zejména to, že Krajský úřad vrátil věc k novému projednání správnímu orgánu l. stupně , který nařídil ústní jednání 14 dní před výročím promlčení přestupku aby ještě stihli rozhodnout. Na jednání byl vznesen již několikrát zmiňovaný požadavek na metadata s čímž patrně nepočítalo a je dost pravděpodobný že nic takovýho ani neexistuje. Věc se pak nechala skoro měsíc ležet a napsalo se rozhodnutí o zastavení.
    Fakt hodně divný na týhle věci je, že vedoucí oddělení registrace řidičů Mgr. Jitka Hanousková mě má ráda jak vosinu v pr..li a kdyby měla byť 1 % šanci rozhodnout v můj neprospěch tak to rozhodně udělá takže šance že se dá zpětně něco dohledat nebo přezkoumat je fakt minimální.

IP zaznamenána

Olle

• Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 15 Září 2026, 17:22:36 »

Posledním dokumentem už je akorát obsah spisu pro ty co chtějí vědět jak vše probíhalo chronologicky a že po ústním jednání se už akorát čekalo na výročí promlčení. Neni problém naskenovat celý spis, jsou tam i další výživný dokumenty ale to nejdůležitejší už jsem poslal. Pokud to vypadá chaoticky tak se omlouvám.

Další poznámky k radaru  v Dubici.
  Pro ty co je  tam vyfotil stacionární radar a ne ten úsekovej.  Údajně to taky MP asi nevyhodnocuje , co jsem slyšel tak kdyz někdo projede autem s vozíkem tak mu pošlou dvě pokuty j- jednu za auto, jednu za vozejk . Tuhle informaci jsem několikrát slyšel, ale nemůžu ji potvrdit, nevlastním ani tažný zařízení ani žádnej přívěs takže nelze věrohodně ověřit.
   Poslední věc - pokud potkáte hlídku MP a zeptáte se jich kdo z nich má na starosti úsekový radary tak neodpoví nebo řeknou že nevědí. Při tom počtu kolik jich je a při počtu pořízených fotek pochybuju, že by měli kapacitu se nějakým vyhodnocováním zabejvat
IP zaznamenána