30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Rada, identifikace měřícího zařízení  (Přečteno 47 krát)

PrasomilSilnicni

• Zobrazit profil
Rada, identifikace měřícího zařízení
« kdy: 06 Srpna 2026, 23:36:32 »

Neřeším přestupek. Pouze potřebuji poradit, nebo spíš ujistit s danou situací, proto téma vkládám do ostatní poradny.

Jedná se mi o identifikaci všech měřičích zařízení. Foto v příloze a nebo v linku. https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/584392780_1485175886945212_454235642698695527_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx656x1014&ctp=s656x1014&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=7OV6wuedzbAQ7kNvwGNL3ct&_nc_oc=AdpMjO4w09GcV3gfc3jVNzs1jt4cW1Zt1VGiyXmb3soqLRHu6FUDnVvQlHJlt8WdjOY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&_nc_gid=i8HpWHzvJAhLEUPJJv-_HQ&_nc_ss=7b289&oh=00_AQGuUfwpSx_IvvSAJbq02nihtFBbW2SHXDAE6_CE7z72rA&oe=6A7ACEAE
Vzhledem k řešení úseku, ve kterém jsou ještě značky upravující rychlost, si nejsem jist proveditelností úsekového měření. Nechal jsem si proto od obce podle 106 poslat vyjádření PČR. Poslali vyjádření, v němž se zmiňuje pouze 2x ukazatel rychlosti SYDO Traffic ZEUS Smart.*
Tak k čemu by tam asi byly ty dvě horní kamery, když Zeus Smart je ta kamera dole nad informačním panelem rychlosti? Měřící sestava je na začátku a na konci obce, jen fotka je z jiné obce.

Samotná obec píše účel:
monitorovat intenzitu dopravy
měřit rychlost
evidovat přestupky v rizikových místech
vyhodnocovat dopravní situaci

* Hledal jsem a našel rozdílové Info vlastností: SYDO Traffic ZEUS Smart:
Omezení verze ZEUS Smart oproti klasické plnohodnotné verzi
Neuchovává ani nepřenáší statistická data o provozu
Nepodporuje vzdálenou správu přes GPRS/LTE
Neobsahuje žádný doprovodný software ani výstupy
Není určeno pro represivní měření nebo správní řízení

Tedy požadují víc než ukazatel zvládá.

Celá situace mi smrdí a podle mě mi obec poslala jen tu "občanovi bezpečnou" část informací.  Další otázka vyplývá jak z nich vytáhnout celou pravdu a jasně vědět problematiku měřeného úseku.
IP zaznamenána

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil
Re:Rada, identifikace měřícího zařízení
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 06:27:47 »

Muzete chtit dokumentaci a vse co s tim bylo dodano, cena take obvykle napovi.
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin