30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Poslanec Turek měl nehodu s nemocničním vozem  (Přečteno 3021 krát)

Marsten

• Zobrazit profil
Poslanec Turek měl nehodu s nemocničním vozem
« Odpověď #30 kdy: 16 Července 2026, 23:06:26 »

Vážne slovo "bezdôvodne" použijeme práve v diskusii o situácii, keď zľava prichádzalo vozidlo s majákmi?
Inak je bežný modus operandi, že podobný najlepší jazdec na zemeguli sa zapichne do medzery medzi rozbiehajúce sa autá, niekoľko vodičov popri pomyslení na pánske prirodzenie prinajmenšom inštinktívne pribrzdí a tým sa celý rozbeh signifikantne spomalí.
Prichádzálo vozidlo s majákmi, kterého se týkala právní povinnost, kterou nedodržel.

Myslím, že dost objektivní je ta právní analýza, kterou zde už někdo postoval.
Tím, co prezentujete, už jen skutečně ukazujete fanouškovství, které patří spíše na ty novinky.

Působí to na mě, že správná taktika by vyhrála a klíčový faktor je tedy Turek a jeho výstupy. To pro něj podle dřívějšíc výstupů  moc dobře nevypadá.
« Poslední změna: 16 Července 2026, 23:15:33 od Marsten »
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Poslanec Turek měl nehodu s nemocničním vozem
« Odpověď #31 kdy: 17 Července 2026, 00:01:22 »

Že vás to všechny baví ...
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 17 Července 2026, 13:45:53 »

Kávičku?
IP zaznamenána

Urban.

• 30
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 18 Července 2026, 09:13:36 »

Pro ty co tohle téma furt baví: von ten vodbočovací pruh na Ipáku pokračuje přes tramvajový pás a končí až za ním, kde je možné odbočit směrem k MZP. Čili všechny výše uvedené spekulace o tom, jak Turek prasil a chtěl to střihnout odbočovacím pruhem do průběžného jsou zřejmě mimo.
IP zaznamenána

Fuf

• Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 18 Července 2026, 11:21:40 »

Přesně. Ten hon za odbočením/neodbočením mi vyloženě připomíná situaci, kdy mi jeden policista chtěl napařit ujetí od nehody kvůli tomu, že jsem zraněného odvezl do nemocnice v době, kdy nefungoval mobilní operátor.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 18 Července 2026, 13:35:42 »

Ano, dokonce i víme přesně, kam vlastně ctihodný pán chtěl jet.
IP zaznamenána

Marsten

• Zobrazit profil
Poslanec Turek měl nehodu s nemocničním vozem
« Odpověď #36 kdy: 18 Července 2026, 14:20:03 »

Zastupovat ho bude Tomáš Maxa - https://www.obhajceridicu.cz

Myslíte, že bude možné nakouknout po uzavření do spisu (podle 106)?

Jak lze takové číslo jednací získat?
IP zaznamenána

FOMP

• Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: Dnes v 08:51:31 »

Par zajimavych drobnosti a to jest razeni do pruhu za krizovatkou po odboceni neni nikde zakonem dano, takze pokud by odbocoval a chtel az uplne do zadiho pravyho muze krizovatku jet skoro celou rovne a nasledne odbocit. Takze pokud by opravdu odbocoval a pred kolejema nepribrzdil trefili by se stejne.
- pak ta odbocka pred kolejema vlevo, nelze ji brat jako krizovatku, ktera rusi znacku?
- videl nekdo video, ze ta fabie svitila? z toho jednoho videa co bylo na seznamu to jednoznacne videt neni, a i teda zvuk na kameru za oknem me prijde extremne cistej a po narazu je taky divny
- silnice ma 3 a vice pruhu takze ze zakona musi byt znacka po obou stranach a tak ta upravujici pruhy byla jasne z videa otocena, takze pokud cumel na znacky bral tu puvodny beze zmen
- docasne znaceni a jeho viditelnost ma byt 86%?
IP zaznamenána

Panek

• Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: Dnes v 13:58:01 »

- Modrý maják blikal. Tedy prokazatelně jen pravá strana, tedy ta směrem k Turkovi. Na YT je kvalitnější video.
- Přenosné svislé značky mají přednost před vším, kromě policisty. Takže Značka C4c v součinnosti s tím, že přenosná dopravní značka o Uspořádání pruhů byla otočena, zcela legálně přikázala řidiči objet překážku vlevo.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: Dnes v 17:58:29 »

Hele a nepřijde vám divné, že je tady už asi dvacátý a pokaždé zaručeně správný výklad situace?
Mně to už trochu připadá jak davová psychóza.
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: Dnes v 18:50:52 »

Ono to nejspiš dopadne tak, že to uhraje na chybu značení a bude tvrdit, že chtěl odbočit vlevo- a k tomu bude házet i vinu na houkavý auto.  O.K. každý má právo se hájit libovolným způsobem a může i lhát.
Holý fakt je ale ten, že na 99% buransky objížděl kolonu odbočovacím pruhem a pak čuměl vpravo na správnou chvíli na zařazení.
Kdyby odbočoval vlevo, tak by tu hranatou kebuli měl rovně a nebo vlevo, nejel by tak rychle, když by věděl že bude odobočovat
a k žádné srážce by nejspíš nedošlo. To jestli je medvěd tak odhlučněný, že neslyšel houkačku ( a všichni ostatní ano), to už posoudit nedokážu ( nebo se v hranolu zvuk šíří nějak jinak).

Dnes jsem měl vedle sebe na křižovatce také podobné hovado- stojím v pruhu rovně - vedle odbočovací doprava. Blikne mi zelená ( odbočovací stále červená) . Rozjedu se a najednou se mi tam začne cpát ten z odbočováku a ještě na mne troubí, že ho nechci pustit.
Nečekal, že já se vždy z křižovatek rozjíždím svižně, aby se nezdržoval provoz.
IP zaznamenána

janevo

• Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: Dnes v 20:49:27 »

No nevím, co na to řekne pan Okamura... ;) ;D ;D
IP zaznamenána

borwyx

• Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: Dnes v 22:21:15 »

No nevím, co na to řekne pan Okamura... ;) ;D ;D

Jako vážně? Sdílíte první random post co někde na facebooku najdete?
IP zaznamenána

janevo

• Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: Dnes v 22:46:53 »

Sdílení postu hezounka Pepy Ptáčníka by se ti líbilo víc?  ;)
IP zaznamenána