30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Příkaz  (Přečteno 278 krát)

BDGFAD

• Zobrazit profil
Příkaz
« kdy: 30 Dubna 2026, 20:19:40 »

Dobrý den, jsem nucen začit řešit skutečnou perličku. U nás skvěle funguje pošta, občas se něco ztratí. Horší je, že i něco nékdy po době vypluje. Byl jsem takhle ve sklepě a tam se válel fascikl sešitých papírů. Zjistil jsem, že patří mně a je to příkaz kvůli parkování na auta, co už dávno nemám a jezdili s nimi jiní v rámci podnikání. No hrůza. 2 roky starý příkaz asi na 15k. Jsem z toho dost nervózní. Nikdy před tím ani po tom nic nepřišlo. Sem tam nějaká výzva, ale nic dramatického. Na co se tak mohu připravit? Děkuji.
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Příkaz
« Odpověď #1 kdy: 30 Dubna 2026, 21:46:07 »

a na tu "sem tam nějakou Výzvu" jste někdy nějak reagoval?
Anonymizujte a nahrajte sem ten příkaz.
IP zaznamenána

BDGFAD

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 04 Května 2026, 21:06:44 »

Nereagoval. Aut bylo více a ani se ke mně všechno nedostalo, jak jsem teď zjistil.
IP zaznamenána

kdo

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 04 Května 2026, 21:19:54 »

Přemístil jsem do neveřejné části fóra, v příkazu je vidět SO1.

Úřad městské části Praha 5 je poměrně agresivní, když přijde na vymáhání pohledávek. Překvapuje mě, že dva roky nic nevymáhali, neboť v posledním případu, který jsem tam řešil, začalo vymáhání ani ne po čtyřech měsících od právní moci příkazu.

Nejspíš bych teď doporučil nedělat nic a doufat, že v tom neuvěřitelném nepořádku, který tam mají, se Váš spis ztratil. To nejhorší, co Vám hrozí, je stržení příslušné částky včetně nákladů daňové exekuce (500 Kč) z účtu.

IP zaznamenána

BDGFAD

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 05 Května 2026, 14:48:10 »

Aha. Děkuji. A nemělo by ještě neco přijít? Je mi zvláštní, že přijde taková věc, měla jen tak skončit hozená ve schránce, což asi listonoši přišlo nadbytečné a zůstalo se to někde válet, abych to sám našel skoro po dvou letech rozbalené a hozené za bordelem ve sklepě a pak někdo začal něco vymáhat. Neskutečné.
IP zaznamenána

kdo

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 05 Května 2026, 18:37:29 »

Teď to zní, jako kdybyste to našel ve sklepě na poště, a ne doma. Kde jste to vlastně našel?
IP zaznamenána