30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Překročení D5 o 69km/h - postup a šance?  (Přečteno 150 krát)

kubaskl

• Zobrazit profil
Překročení D5 o 69km/h - postup a šance?
« kdy: 08 Března 2026, 21:06:47 »

Pěkný den všem,
Dnes 8.3.26 kolem 17h sem jel na dalnici D5 a na úseku někde mezi sjezdy 90km a 107km  mě změřil policejní Superb (absolutně nevím odkud a kde, tipuji stál skrytě a asi pistolí tedy laserem, podle toho co sem později viděl, že měl v kufru). Za 13let sem měl pár malých přestupků za pásy, rychlost do 10-20kmh nad limit apod. Nic velkého, nyní konto čisté bez bodů. Bohužel mě chytli střevní potíže a šlapl sem na to abych rychle našel čerpací stanici. Mám dokonce i týden starou lek. zprávu s žádankou na vyšetření střev. Pro mě novinka, s ničím se neléčím a zatim mi neni nic diagnostikované. Je mi to trapné, ale zmiňuji to proto, jeslti by to v nečem nemohlo později pomoct? Nedokázal sem to tedy předvídat, že se mi tohle při řízení stane. Bohužel mi změřili 206 (po odečtu 199kmh). Zastavili mě, oznámili mi to, sepsali si nějaký formulář a jelikož viděli jak se kroutím a sem barevnej, pustili mě bez zabavení ŘP. Nic sem nepodepsal, neproběhla ani dechová zkouška, nic. Byli dost milý a soucítili se mnou (naštěstí).  Prý to ale musí předat a oznámí mi zákaz pak později poštou. Když sem konečně dojel na pumpu a dal se do kupy, dojeli zas ti samé a že si mě musí ještě vyfotit, tak si mě vyfotil nepřímo stojícího bez pohledu do jeho telefonu (to sem moc nepochopil) a odjeli. Prý bych neměl jezdit.

O co mi jde - mám šanci na záchranu?
Mohu do doby, než mi přijde dopis řídit?
- Je mi jasné, že nemám chodit do datovky a ze schránky si výzvu o dopisu vyzvednou pokud možno co nejpozději. (adresu sem jim dal jinou než trvalou, protože bydlím ted mimo trvalé)
Mám šanci na záchranu ŘP?
HLAVNÍ DOTAZ: obratil sem se zakazrizeni.cz, je to opravdu realne nejlepší volba? Díky

IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
Re:Překročení D5 o 69km/h - postup a šance?
« Odpověď #1 kdy: 08 Března 2026, 21:24:12 »

To focení na pumpě nebylo moc moudré. Na pumpě se nic nestalo a nebyl důvod se s kýmkoliv vybavovat a fotit na Fakebook.
IP zaznamenána

kubaskl

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 08 Března 2026, 22:15:17 »

To focení na pumpě nebylo moc moudré. Na pumpě se nic nestalo a nebyl důvod se s kýmkoliv vybavovat a fotit na Fakebook.

Ja taky sem k tomu ani souhlas nedal, tak si mě vyfotil mobilem nejak ze šikma jak stojim a mam hlavu k zemi zrovna. Na tohle uz mi vubec nebylo dobře po tom zdravotním "karambolu".
IP zaznamenána

kdo

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Dnes v 19:47:46 »

O co mi jde - mám šanci na záchranu?
Mám šanci na záchranu ŘP?

Šance existuje v podstatě vždy. Někdy větší, jindy menší. Záleží nejčastěji na tom, jak moc neschopný bude úředník, který to dostane na starost. Ten průšvih je dost velký na to, aby náklady řízení (to je to jediné, o co můžete přijít, budete-li se bránit) nehrály v podstatě žádnou roli. Když nic jiného, dá se aktivním přístupem k délce řízení dosáhnout přinejmenším co nejméně nešťastného načasování doby, kdy nebudete moci řídit.

Mohu do doby, než mi přijde dopis řídit?

Pokud je Váš popis pravdivý, tak ano. Myslím ale, že tam mj. musela proběhnout přinejmenším dechová zkouška, o které se nezmiňujete (pokud skutečně neproběhla, máte první záchytný bod: nestandardní průběh kontroly), a netuším, co dalšího se tam stalo.

HLAVNÍ DOTAZ: obratil sem se zakazrizeni.cz, je to opravdu realne nejlepší volba? Díky

Netuším, kdo Vám poradil, že toto je nejvhodnější volba. Obdobné služby nevyužívám, takže kvalitu nesleduji. Zkusil jsem nicméně kdysi v tomto vlákně udělat jakýsi přehled různých služeb a zakazrizeni.cz z něj tedy opravdu nijak vítězně nevyšel, spíše naopak. Teď koukám, že se změnil majitel a finta se třemi různými weby se redukovala na dva (ten třetí je přesměrovaný na decathlon.cz). zakazrizeni.cz je výhodnější v tom, že můžete na tel. č. 605199188 volat 24/7, zatímco na obhajobaridice.cz můžete na stejné číslo volat mezi 8:00 - 20:00.

Nicméně vážně: podle webu i OR je nyní jediným společníkem i jednatelem Mgr. Zdeněk Burda. Zkuste si zadat do vyhledávače ' NSS "Mgr. Zdeněk Burda" ' a udělejte si názor sám.
IP zaznamenána