30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Praha 3 a Praha 8 - do DS FO namísto PFO  (Přečteno 96 krát)

akit

• Zobrazit profil
Praha 3 a Praha 8 - do DS FO namísto PFO
« kdy: 03 Března 2026, 14:46:49 »

Dobrý den, mám tu rozjeté dvě věci:

Pha 3 - příkaz provozovateli (provozovatel je PFO) - doručeno však do DS FO vč. chybného označení provozovatele datem narození namísto IČem
Pha 8 - rozhodnutí /vinen/ provozovateli (provozovatel je PFO) - doručeno však do DS FO vč. chybného označení provozovatele datem narození namísto IČem

FO a PFO je jinak ta samá osoba.
Mají doručeno?

Nejlepší strategie? U příkazu mě napadá nereakce; u rozhodnutí se bojím nereagovat.
Díky
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Praha 3 a Praha 8 - do DS FO namísto PFO
« Odpověď #1 kdy: 03 Března 2026, 14:53:30 »

Přihlásil se do DS? Pokud ano, pak je doručeno.
IP zaznamenána

akit

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 03 Března 2026, 15:00:42 »

Přihlásil. Ok, díky. Přesto - v odvolání uvádět zatím jako odvolací důvod jen tu vadu neurčitosti provozovatele nebo už i další konkrétní body, které mám sesumírované v hlavě pro "normální" odvolání?
IP zaznamenána

anonym3628

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 03 Března 2026, 15:55:48 »

Za mě i další body. Nemyslím si, že by ta chyba v doručování (navíc zhojena přihlášením) a označení byla natolik zásadní, že by vám to SO2 kvůli ní shodil, takže byste pak ty další body musel vytáhnout až ve správní žalobě (což sice můžete, protože zásada koncentrace řízení se pro přestupkové řízení neuplatní), ale to asi není vaším záměrem.
« Poslední změna: 03 Března 2026, 15:58:44 od anonym3628 »
IP zaznamenána