Ahoj a díky moc za prvotní povzbuzení. Musím přiznat, že v prvním momentě po objevení lístečku jsem se málem krapet připosral a uvažoval že na MP zaběhnu a že když dostatečně sežmoulám čepici, tak to třeba ukecám úplně nebo za pár korun. Pak jsem si ale všimnul formulace: "dostavte se co nejdříve
ve vlastním zájmu"
A to já pokaždý strašně "miluju", když má vždycky někdo upřímnou starost o mé zájmy. To hned dělám pravý opak
No a pak taky stanovení doby, kdy je možno přestupek řešit: od 8 do 9 a pak od 13 do 14 hod. Sakra, ty maj ale dlouhej oběd. A kdo se asi tak může v tento čas dostavit, když normální daňový poplatník právě v tento čas na ně maká? To snad jen mamči na RD a pak nějakej sociál, gipsáč a nebo chronický netáhlo.
Takže jsem si řekl, že takhle teda ne a že je to konečně příležitost, jakou jsem si dlouho přál, totiž nasypat trošku písku do soukolí tohodle systému. Třeba na tom budu nakonec bit, ale jestli se nepletu, tak v nejhorším případě by to víc jak 3500,- (vč. nákladů řízení) být nemělo a to se z toho neoběsím.
Již jsem kdysivá pročítal stránky D-Fens, pak doktor Beran mi taky není neznámý a teď jsem padl i na tyto stránky. Díky za ně.
Tedy uvidíme, jak se celá záležitost rozběhne, zatím si pročtu všechny příspěvky tady.
Takže výzva policie za stěračem ... nikdy tam žádná nebyla

Jo a k těm ulicím v mém případě ... žádná jednosměrka tam nikde nefiguruje.
Dnes jsem ráno obhlídnul celou situaci, zákaz zastavení stále stojí, stála tam i celá fronta aut - nových adeptů - tak jako včera.
Zkoušel jsem se vžít do role MP, když to včera fotili a dle mého není šance, aby na jedné fotce měli ten zákaz spolu s mým autem, neboť je tam přenosný = nízký zákaz, pak dlouhá fronta aut a kdesi vzadu, po cca 80m moje auto. Takže musejí mít 2 fotky: 1) zákazovou značku ale bez mýho auta a 2) moje auto bez zákazové značky. Spojovat je může jen datum a čas na fotografiích. A ten se dá ve foťáu libovolně nastavit, ne?
J.