30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Špatně koupený typ známky v Maďarsku, výzva od Petkov & Co  (Přečteno 90 krát)

Ustecan

• Zobrazit profil

Ahoj,
dorazily nám na firemní dodávku doporučeně dvě výzvy od advokatní firmy PETKOV&Co - koupili jsme na cestě do Maďarska špatný typ dálniční známky.

Máme zaplatit "sanknční poplatek" 941,- Kč (krát dva) a "náklady" 1950,- Kč (krát dva). Jedná se o výzvu z cesty tam a za necelý týden zpět. Jednak mi tedy přijde, že by to mohli sloučit do jednoho konání a druhak mi přijdou náklad pro advokátní kancelář nehorázné.

Našel jsem tu už tři stejná vlákna, taky sem našel spoustu zmínek o této firmě na internetu, včetně youtube videií. Vypadá to, že takto vymáhá pokuty již víc než pět let, a i přes spoustu materiálu o tom, jak to probíhá "v šedé zóně" v tom pokračuje. Nikde není výsledek, jak lidé dopadli nebo jak postupovat.

Co mě tedy napadá je buď ignorovat, nebo napsat do maďarska, nebo napsat přímo jim, nebo zkusit náhlasit jiného řidiče?(Že dodávku pronajímáme) Máte někdo zkušenost, poradíte?

Výzvu připojuju, ta první je tam celá, z druhé jen první strana, zbytek je stejný.
« Poslední změna: 28 Ledna 2026, 16:38:50 od Ustecan »
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
IP zaznamenána