30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Výzva provozovateli vozidla k podání písemného vysvětlení řídil Brazilec  (Přečteno 407 krát)

švejk007

• Zobrazit profil

Ahoj, omlouvám se pokud toto téma opakuji, ale nenašel jsem žádné vlákno - nebo jsem možná špatně hledal.

Z P6-Evropská mi přišla fotka a překročení rychlosti a pokuta 600,- chtěl jsem i zaplatit a nedohadovat se s úředníky, ale kvůli dovolený a následné skleróze jsem poslal peníze ani o dva dny později. Prachy sice úřad vrátil, ale přišlo mi toto: Výzva provozovateli vozidla k podání písemného vysvětlení. Zde se po mě chce, abych nahlásil řidiče. No a teď už se mi asi víc platit nechce.

"Bohužel" z fotky není vidět kdo řídí a ve voze jelo více lidí, vč. kamaráda z Brazílie (byl na návštěvě EU a myslím že zrovna přijel do ČR autostopem z nějaké země schengenského prostoru, ale už přesně nevím ze které). No a kamarád s největší pravděpodobností i řídil v době spáchání přestupku.
Mám tedy nahlásit všechny cestující, nebo jen pravděpodobného řidiče? Ten ale žije někde na vesnici hluboko v srdci Brazílie a tak nějak ani nevím jeho datum narození. Vím jen jméno a adresu, kam mu píšu dopisy. 

Moc díky za rady
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil

Stačí napráskat řidiče a ten by se měl přiznat. Předpokládám, že vymáhání po Brazilci nebude jednoduché.
IP zaznamenána