30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: popis každodenní situace  (Přečteno 805 krát)

Jenyk

• Zobrazit profil
Re:popis každodenní situace
« Odpověď #15 kdy: Dnes v 08:47:22 »

U těchto "přetlačovacích" nehod se jako poškození obě strany cítí velmi často. V tomto případě mi to ale přijde celkem jasné. Kdyby paní ve svém vysvětlování vynechala to své zrychlování, nedal jí druhý účastník nehody přednost při přejíždění mezi pruhy a za nehodu může jednoznačně on. Prostě s policií se nebavíme, mlčeti zlato atd 😀.
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Dnes v 09:01:19 »

O tom, že se sešli dva blbci není možno pochybovat. Maximálně tak kávičku k tomu.

Ale při změně jízdního pruhu (toto nebylo z připojovacího) nesmí řidič ani omezit řidiče jedoucího v průběžným. Tak o čem by se kdo chtěl soudit?

To, že to jde na Slovensku do řádné pitchy je taky fakt. Ale nemyslím, že jsme ti praví je poučovat.

Jeden můj dobrý kamarád (Slovák) mně poslal toto video. Věřím, že Slováci z mé bubliny jsou rozumní. Ať už žijí zde nebo tam.

https://youtu.be/o0G5gJP6dbU
IP zaznamenána

Quick

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Dnes v 10:30:36 »

No však ja sa každým ďalším rokom utvrdzujem v tom, že môj odchod zo SR bolo jedno z mojich najlepších rozhodnutí v živote. A jako mohl bych psát česky, ale vzhledem k tomu, že jsem nikdy neměl hodiny češtiny ve škole, tak občas by se v mém psaném projevu asi objevila nějaká hrubka, proto to radši nedělám.

Inak video pobavilo  ;D

Zaujímalo by ma však, ako by sa to riešilo ďalej, ak by mala iniciatívu jedna alebo druhá strana. Vzhľadom na to, že fízli neboli privolaní, tak môže účastník nehody iniciovať začatie správka alebo by to išlo rovno na súd?
IP zaznamenána

AntraX

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: Dnes v 11:30:16 »

Taky by mě zajímalo, jak se k tomu postavěj pojišťovny, když nesepsali nic a nedohodli se na viníkovi. Pokud se účastníci nedomluví na viníkovi, tak moje pojišťovna říká, že se má volat policie.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Dnes v 11:32:02 »

A jako mohl bych psát česky, ale vzhledem k tomu, že jsem nikdy neměl hodiny češtiny ve škole
To si vážně myslíš, že psát správně někoho naučila škola? ;D Ach ta naivita  ;D
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Dnes v 19:22:28 »

Mě jo :-)
IP zaznamenána

MatesBrno

• Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: Dnes v 20:32:16 »

děkuji Vám všem moc, za Vaše podněty. Nedalo mi to a zeptal jsem se ... a ten se zeptal až u nejvyšších na "České v Brně".

Jde o úmysl, vidím že někdo třeba dlouho stojí blbě u odbočování vlevo a já jako protijedoucí mám dostatek času zabránit nehodě a naschvál BUM.

Nebo dostatečně široká silnice, ale blbec jede uprostřed a neuhne protijedoucímu při předjíždění - líčení svědků, posudky, možná spoluvina. atp.

---------------------------------

Ale jak známo každý soud - jiní soudci a jiní advokáti a jiné vazby, takže silnější pes mr.dá.

Paní jsem řekl, že má uplatnit škodu u pojišťovny (Uniqa muhehehe) z havarijního, že se jí to stalo u rybníka, viník neznámý.

Sám ale vím, že auto bude muset opravit ve značkovém servisu, přijde spoluúčast, neochota pojišťovny platit, atp. Já jsem jí říkal ať to auto vůbec nekupuje, ale vesnice a její hogofogo.

děkuji a krásné dny 

« Poslední změna: Dnes v 20:34:59 od MatesBrno »
IP zaznamenána