30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [WIN] b1druha  (Přečteno 2321 krát)

anipenny

• Zobrazit profil
Re:[WIN] b1druha
« Odpověď #30 kdy: 07 Ledna 2026, 11:18:40 »

Zdravím "audis" začínám již po nehodě trochu vegetit a mé první kroky vedly na 30. Číkus má pravdu, vlastní iniciativa směrem k parazitům je močení proti větru. Parazitům jde jen o prachy a proto  jim to nikdy neulehčuj, nikdy. Už můj děd říkal za socíku že iniciativní blbec je horší než třídní nepřítel  ;D a úřední zmrdi jsou pro mě nepřátelé. nemohu se moc rozepisovat, protože mě tady monitoruje jeden úředníček z Bolkova království. Je to neskutečný blb asi jako dědek Rozkopal. Tímto zdravím do kanceláře 606. "audis" neulehčuj jim to, vím že se snažíš být za každou cenu férový tak jak jsi v životě, ale tady si hraješ v minovém poli, takže zbytečně ty miny neaktivuj. Já vím, jde jen o peníze, ale proč je cpát dobrovolně do chřtánu státní hydře? Zkus v tomto roce přehodnotit svůj vstřícný postoj k úřadům. Přeji všem do Nového roku hlavně zdraví  :D
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 07 Ledna 2026, 13:21:20 »

Co riskuji doplnenim z vlastní iniciativy? To nechápu vůbec.

Riskujete, že přijdete o možnost, že SO2 rozhodne bez toho, abyste byl vyzván k doplnění odvolání. Viz třeba tento rozsudek.
IP zaznamenána

audis

• parazitový deratizér mírně pokročilý
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 20 Ledna 2026, 16:17:07 »

19. 1. 2026 jsem vyzvedl Usnesení a jsem vyzván do 5 pracovních dnů k odstranění vad nedostatků podáného odvolání. Nejpozději 26. 1. podám.

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 20 Ledna 2026, 16:36:45 »

Proti usnesení podáváme odvolání, pro začátek blanketní.
IP zaznamenána

audis

• Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 21 Ledna 2026, 16:08:33 »

1. ok provedu. viz příloha. Tak hlubko v SŘ jsem nikdy nebyl. poprosím posléze o pomoc s napsáním doplnění odvolání proti usnesení.

2. v usnesení dole viz příloha je napsáno Podle ustanovení§ 76 odst. 5 správního řádu odvolání nemá odkladný účinek. Mám udělat nějaký úkon? Je tím míněno, že odvolání proti rozhodnutí mám beztak podat do 5 dnů tj do 26. 1. ?

EDIT: Provedl jsem anonymizaci usnesení a odstranil přílohu s draftem blanketního odvolání, který v zásadě obsahoval pouze větu "Podávám odvolání proti výše uvedenému Usnesení." -kdo-
« Poslední změna: 16 Května 2026, 15:28:22 od kdo »
IP zaznamenána

audis

• Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 23 Ledna 2026, 11:30:44 »

ad2: nemá odkladný účinek chápu tak, že musím do 5 dnů doplnit odvolání proti rozhodnutí. Provedu 26. 1. V odvolání jsem doplnil body 7..9. A když u toho budu, pošlu i odvolání proti usnesení blanket dokument viz výše.   Jestli souhlasíte s obojím..

edit: odvolání proti usnesení blanket podám poslední den lhůty v únoru.

edit 27. 1. PS. ted 27. 1. jsem si vzpomněl, že ve Rozhodnutí je údaj, že rozhodnutí vychází ze spisu  a ve spisu je lživá informace, že spolupracující řidič poslat do so1 dopis 16. 7. (61. den). V něm bylo že se doznává. Správně je 15. 7. mám to na podacím lístku z pošty. V odvolání tuhle záleživost o údaji 15. 7. (60 den) mám a dokládám kopií podacího lístku a dopisu, ale bohužel ne vypsanou větou se slovy, že so1 lže. So1 je lživá svině.

EDIT: Anonymizoval jsem draft podání. -kdo-
« Poslední změna: 16 Května 2026, 15:36:14 od kdo »
IP zaznamenána

audis

• Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 02 Února 2026, 08:40:31 »

Proti usnesení podáváme odvolání, pro začátek blanketní.
dnes podám odvolání proti usnesení blanket.

EDIT: Odstraněna příloha obsahující osobní údaje. Její obsah lze zcela přesně hrnout jako: "Podávám odvolání proti usnesení." -kdo-
« Poslední změna: 16 Května 2026, 15:38:10 od kdo »
IP zaznamenána

audis

• Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 12 Února 2026, 07:58:01 »

na poště mě čeká dopis k tomuto případu (vyzvednutí do 23. 2.). Předpokládám, že v tom je dopis jako reakce na Odvolání blanket proti tomuto Usnesení https://www.30kmh.cz/index.php?action=dlattach;topic=14334.0;attach=20470 o stanovení lhůty pro doplnění Odvolání. Před měsícem jsem zde hledal, jaké myšlenky bych do doplnění Odvolání proti Usnesení měl dát a nic jsem nenašel. Prosím poradte mi prosím, jaké myšlenky tam mám dát, chci si předem napsat koncept. Předpokládám, že myšlenky budou jalové k zaměstnání parazita? děkuju.

EDIT: Oprava linku na anonymizovanou přílohu. -kdo-
« Poslední změna: 16 Května 2026, 15:39:58 od kdo »
IP zaznamenána

kdo

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 12 Února 2026, 08:59:28 »

edit 27. 1. PS. ted 27. 1. jsem si vzpomněl, že ve Rozhodnutí je údaj, že rozhodnutí vychází ze spisu  a ve spisu je lživá informace, že spolupracující řidič poslat do so1 dopis 16. 7. (61. den). V něm bylo že se doznává. Správně je 15. 7. mám to na podacím lístku z pošty. V odvolání tuhle záleživost o údaji 15. 7. (60 den) mám a dokládám kopií podacího lístku a dopisu, ale boužel ne vypsanou větou se slovy, že so1 lže. So1 je lživá svině.

Možná jsem to úplně nepochopil, protože v rozhodnutí jsou data začerněna, ale nejspíše řidič poslal přípis s doznáním pozdě. U šedesátidenní lhůty, po níž může SO1 věc odložit a vrhnout se na provozovatele, jde o to, aby ve lhůtě SO1 doznání řidiče obdržel, nikoli o to, kdy je řidič odeslal (viz § 76(1)(l) ZoP): "Správní orgán, aniž řízení zahájí, věc usnesením odloží, jestliže nezjistí do 60 dnů od přijetí oznámení nebo ode dne, kdy se o přestupku dozvěděl, skutečnosti odůvodňující zahájení řízení proti určité osobě."

Pokud tedy řidič odeslal doznání v 60. den lhůty, úřadu nemohlo dojít dříve než 61. den. A oni samozřejmě tu věc odložili hned ráno v šest, dříve než jim přišla pošta. Existuje tady jeden nástroj, který potenciálně může usvědčit SO1, že zahájil řízení z provozovatelem, přestože už znal totožnost řidiče: poslat dotaz podle 106 s dotazem na časové razítko usnesení o odložení ve spisové službě (č.j. budete mít ve spisu) a následně tvrdit, že usnesení o odložení bylo účelově antedatováno v době, kdy SO1 už totožnost řidiče znal.
IP zaznamenána

audis

• Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 27 Února 2026, 12:21:55 »

dne 23. 2. jsem poslal na epodatelnu tento email bez zaručeného podpisu (v příloze bylo foto objendávka letenka tam a zpět, palubní lístek do anglie, objendávka půjčovna auta v termínu od 23. do 26. 2). 26. 2 odpověděla emailem parazitka viz níže.

Mám na ten email
a) ignorovat její email a čekat na písemnou výzvu podat moje Oznámení zákonným způsobem (např poštou podepsaný)
b) nějak reagovat v jakém smyslu?
c) splnit email a podat do 5 dnů moje Oznámení zákonným způsobem (např poštou podepsaný vč. přílohy)

Od: Zubrová Jana <Jana.Zubrova@mmhk.cz>
Odesláno: čtvrtek 26. února 2026 13:16
Komu:
Předmět: RE: Mmhk/

Dobrý den, pane,

Vaše oznámení ze dne 24.2.2026 bylo podáno v rozporu se zákonem. Pokud nebude do 5 dnů doplněno zákonným způsobem, tak na něj bude hleděno, jako by nebylo učiněno.

S pozdravem,
 Jana Zubrová
referent - přestupky
Magistrát města Hradec Králové
oddělení dopravních přestupků
Eliščino nábřeží 777/5,2.patro ● 502 00 Hradec Králové
T +420 495 707 456 ● M +420 606 652 233
jana.zubrova@mmhk.cz ● www.hradeckralove.org
=========

From:
Sent: Tuesday, February 24, 2026 4:29 PM
To: epodatelna@mmhk.cz
Subject: Mmhk/

Oznámení

Dobrý den, vyzvedl jsem si výzvu výše uvedené c. J. Dne 23. 2. 23. 2. Jsem byl vyslán zamestnavatelem pracovně do Anglie na dobu 4 dnů. Doba se kryje 4 dny se lhůtou uvedenou ve výzvě. Nejsem schopen lhůtu splnit, protože jsem v zahraničí. 1 den na doplnění odvolání je málo. Doklady to stvrzujici posílám nyní příloze. Z Anglie neznám způsob jak poslat dopis doporučený s dodejkou, která se mi má vrátit do ČR.  Tuto  oznámení ani nedokážu doposlat písemně, z téhož důvodu.

Žádám správní orgán písemně o novou výzvu s novým termínem.

Děkuji za spolupráci.
S pozdravem z Lutonu
Odesláno z telefonu

EDIT: Odstraněny osobní údaje. -kdo-
« Poslední změna: 16 Května 2026, 15:41:38 od kdo »
IP zaznamenána

solaris

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 27 Února 2026, 15:29:23 »

Ono je to u tohoto Odvolání (proti Usnesení o stanovení lhůty na doplnění blanketního Odvolání, pokud dobře čtu časovou osu) asi úplně jedno.

Tvrdit 26.2.2026, že "Vaše oznámení ze dne 24.2.2026 bylo podáno v rozporu se zákonem.", je od Zubrové dosti odvážné, poslat takovou emailovou zprávu žádný zákon pochopitelně nezakazuje.

Nicméně je pravda, že pokud chcete, aby ten email byl brán jako Podání, je potřeba ho dle https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2004-500#p37-4 potvrdit či doplnit.

Ale i pokud ho nepotvrdíte, můžete odvolací důvody poslat i po vymezené lhůtě novým Podáním, nejlépe i v kopii SO2.
IP zaznamenána

audis

• Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: 09 Března 2026, 14:29:38 »

moje emailové oznámení ze dne 24.2.2026 o tom, že jsem v anglii, jsem poslal písemně dne 3. 3. 2026.

audis

• Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 08 Dubna 2026, 16:20:19 »

vyzvedl jsem z pošty druhá Výzva k doplnění náležitostí odvolání proti usnesení na odvolání proti rozhodnutí. Do 14. 4. musím podat doplnění náležitostí. Připravil jsem si koncept. Přidali byste něco? předem děkuji za rady.

PS: je to matoucí a do tohoto konceptu jsem přidal i důvody, jež by bývaly patřily do odvolání proti rozhodnutí. Kde nejsou. Takže je dávám so1 a so2 na vědomí v tomto odvolání proti usnesení.

EDIT: Anonymizována příloha. -kdo-
« Poslední změna: 16 Května 2026, 15:45:56 od kdo »
IP zaznamenána

audis

• Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 14 Dubna 2026, 15:55:57 »

Koncept dopsán o další body. Nepřehledné, parazitce zamotá hlavu. Stejně jako parazitka posílá své příkazy a rozhodnutí s nepřehlednými texty.

Podáno doplnění náležitostí odvolání proti usnesení na odvolání proti rozhodnutí.

« Poslední změna: 16 Května 2026, 15:50:44 od kdo »
IP zaznamenána

audis

• Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 11 Května 2026, 15:18:18 »

přišlo Rozhodnutí so2 o odvolání proti Usnesení. Odvolání zamítá a Usnesení potvrzuje. Blanketní odvolání nebylo doplněno. Ale to není pravda! Blanket odvolání jsem doplnil 14. 4. viz předchozí příspěvek nebo https://www.30kmh.cz/index.php?topic=14334.msg163173#msg163173 . I když na konci se píše je konečné, jde parazita potrápit ještě? Popř jak?

edit v 16:20 h: poslal jsem další post v 16:19 win .

« Poslední změna: 16 Května 2026, 15:57:28 od kdo »
IP zaznamenána