30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 3 4 [5]

Autor Téma: VÝZVA k zaplacení určené částky - TPL  (Přečteno 28245 krát)

sax

• Zobrazit profil
Re:VÝZVA k zaplacení určené částky - TPL
« Odpověď #60 kdy: 02 Dubna 2026, 18:38:10 »

Zdravím anipenny, měl jsem na mysli ten původní text ;D Musel jsem už poslat viz termín výše a uvidíme, co dorazí zpět ;) Zatím VELKÉ díky a jakmile něco dorazí, tak se určitě rád podělim ;) VESELÉ VELIKONOCE VŠEM!!!
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #61 kdy: 02 Dubna 2026, 19:45:52 »

Zdravím sax, a díky za přání. pokud vám něco dojde, rád si počtu. Tak také všem, klidné Velikonoce a bacha, v provoze bude nasazeno více pachů. Avízovali to v tý TV  ;D
IP zaznamenána

sax

• Zobrazit profil
« Odpověď #62 kdy: Dnes v 03:03:58 »

Tak už asi jen pro zajímavost a fajnšmekry... Jedna fatálka z mé strany. SO1 mi omylem zaslal vadnou Výzvu ze stejného místa a já jí zde použil. Poté zaslal řádnou a opravenou a já si vůbec nevšiml, že se jedná o jiný přestupek a použil informace z té vadné. Tu opravenou sem pro úplnost mohu kdyžtak nahrát. Tu vadnou mám zatím jen tu anonymiz, viz zde na fóru, ale jen pro zajímavost se ještě po té původní vadné, jak přišla, podívám. Tím se potvrzuje B28 a tím i padá obrana postavená na této skutečnosti. Dokument nicméně obsahuje řadu dalších zajímavých argumentů ze str. SO2 vyvracejících obranu ap.
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 3 4 [5]