30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: dechová zkouška městská policie  (Přečteno 13425 krát)

hořčík

• -exot-
    • Zobrazit profil
Re:dechová zkouška městská policie
« Odpověď #15 kdy: 03 Srpna 2025, 00:54:41 »

ale já opravdu nevím důvod dechovky.
U řešení problému - byl jsem vykázán z autobusu po třetí otázce, kdy budeme v cílove stanici na mně zavolali měšťáky a v jízdě řidič odmítl jít dál. Otázku jsem mu položil potřetí, ve chvíli kdy stál - neustál to a vytekl. Odpověď - až tam budeme, tak tam budeme mi skutečně nestačila.
Pak to nabralo trochu dramatický spád - až jsem hlídce vyslovil podezření, že - a to jsem zdůraznil - mám pocit, že je řidič pod vlivem alkoholu. Působil nervózně, nekoordinovaně, obuté měl naboso viwetnamky, neměl ani ústro řidiče, pouze triko, kraťasy...........Budiž, nabyl jsem dojmu, že je pod vlivem, a důrazně jsem hlídce tohle podezření sdělil. Ne - že je pod vlivem |§
Do té doby, a bylo to asi 40 minut řešení sporu z úst nikoho ani jen nepadlo něco o alkoholu.
Tak se zeptali, jestli jsem i já ochotný podrobit se dechové zkoušce.
Ve výsledku + dvě obvinění - cituju. Vstup na místo pod vlivem, kde je to zakázáno a křivé obvinění ridiče. Pochopil bych, kdyby dechovku udělali třeba proto, že by předtím vyslovili podezření, že jsem pod vlivem - k tomu nedošlo, jelikož až do doby "obvinění" řidiče o alkoholu nepadlo ani slovo. Pochopil bych, kdyby řidič sdělil, že mně vykázal z vozidla pro alkohol - ale ani on mi nesdělil, a ani nikdo jiný dodnes co bylo důvodem vykázání z vozidla.
Budiž - s tím se poperu. Ale důvod skutečně nevím, proč mi dali dejchnout, jediný důvod je snad ten, aby v tom řidič asi nebyl sám.
Z toho jinak vyplývá další otázka - mají měšťáci nějakou zákonnou lhůtu do kdy musí předat k řešení věc správnímu úřadu ? Za dva dny to bude 30 dní od spáchání mého zločinu - a kromě ostudy, kterou mi svým článkem na jejich stránkách udělali se zatím nic neděje. Na to správko se docela těším a připravuju - udělali ze mne posledního alkoholika, druhá dobrá duše /mám podezření, že kamarád měšťáků/ mne obratem identifikoval přes plný FB profil.
IP zaznamenána

solaris

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 03 Srpna 2025, 07:57:04 »

V tom článku se píše "Městská policie byla povolána na místo kvůli nahlášení verbálního napadání ostatních pasažérů a následné eskalaci konfliktu."
IP zaznamenána

hořčík

• -exot-
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 03 Srpna 2025, 10:06:25 »

🙂‍↕️, píše se to tam. Je to bohapustá lež.
Vyvrací ji moje video, pořízené během incidentu i to, že mém nahrávku - jedinou - z tísňové linky, kde je pouze oznámení nějaké ženy, asi pracovnice drah nevím - že cestující odmítá vystoupit a je vyloučen z přepravy.
Ani slovo o napadání, alkoholu....
IP zaznamenána

Urban.

• s
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 03 Srpna 2025, 21:39:28 »

Dost možná žádné správní řízení nebude. Totiž  § 18 zákona č. 65/2017 Sb. vyžaduje mimo jiné i to, že daná osoba někoho ohrožuje, poškozuje majetek, atd. K tomu ale podle vás nedošlo. Čili bez ohledu na to, jestli dechová zkouška byla platná nebo ne, skutek "Vstup na místo pod vlivem, kde je to zakázáno ..." se nestal.
« Poslední změna: 03 Srpna 2025, 21:41:37 od Urban. »
IP zaznamenána

hořčík

• -exot-
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 04 Srpna 2025, 11:05:39 »

dekuji za odpovědi všem
IP zaznamenána