30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Ramer 10C posouzení fotky  (Přečteno 11928 krát)

Jonas

• Zobrazit profil
Re:Ramer 10C posouzení fotky
« Odpověď #30 kdy: 06 Srpna 2025, 12:15:10 »

Ad Fogyn a co na to NSS?
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 06 Srpna 2025, 13:05:17 »

K soudu jsem nešel, prohrál jsem to na tom, že jsem "nedoplnil blanket" a SO2 to potvrdil. Což by soud shodil (SO1 nevyzval k doplnění), ale v té době jsem to nevěděl a navíc na žalobu jsem stejně netušil jak (a netuším stále)..
IP zaznamenána

Jonas

• Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 06 Srpna 2025, 13:07:51 »

a jak je na tom dneska procesně blanket? stále je to vhodná taktika v rámci protahování řízení? obzvláště u něčeho takového by se to asi dalo využít, dá se v podstatě neustále dokola bránit s něčím, jednou úhel, pak zas jiná reflexe. Ale asi ten problém bude, že jestli to SO nežere, tak je ve finále jedno co se v rámci toho bude furt dokola uvádět. Jeslti správně chápu z vašeho případu, vám se to 3x vrátilo k SO1?
« Poslední změna: 06 Srpna 2025, 13:10:29 od Jonas »
IP zaznamenána

Urban.

• s
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 06 Srpna 2025, 20:06:31 »

Jonas> vyhláška ČMI č. OOP-C005-09 je veřejně dostupná. Při zkoušce přesnosti rychloměru stačí provést 5 měření při průjezdech vozidel různými rychlostmi oběma směry. Zkoušku radarového rychloměru lze nahradit s použitím simulatoru rychlosti ...  S tím, jestli rychloměr reaguje správně při neplynulém průjezdu si hlavu nelámou.
IP zaznamenána

Jonas

• Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 07 Srpna 2025, 09:12:00 »

Ad Urban potom se neřeší ani ramer za pohybu, takže se na základě tvrzení výrobce vychází, že pro měření za jízdy je to certifikované tím, že pro měření za jízdy platí stejná pravidla jako z místa + to, že to ví o správné rychlosti. Toto je za mě až moc silné tvrzení, které nijak není laboratorně testované a jakkoliv certifikované, možná i samotný měřič rychlosti nebo to jak to ten ramer vlastně zjistí by měl být určitě certfikován.
IP zaznamenána

Jojoba

• Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 11 Srpna 2025, 20:15:32 »

Bych řek že ouřad nebude řešit - radar má platnou certifikaci a basta. Analog špatné DZ - řidič je povinnen respektovat.... dokud ouřad nezruší .  Napadat certifikát asi nebude pro nikoho hobby, asi bude drahý - kdo by do toho za sebe šel ?
IP zaznamenána

Jonas

• Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 11 Srpna 2025, 21:46:55 »

Co přesně na tom bude drahý. Já bych to jako hobby dokázal brát, ve finále je tu spousta nadšenců co jedou 3 správní řízení v též věci a táhnou to dost dlouho. Samozřejmě je Si rozdíl řešit nějaké stání vs rychlost. Za mě osobně je to ale stále nějaký obětovány čas. Asi si ale neuvědomují co to vlastně obnáší.
IP zaznamenána