30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Praha 5 rychlost  (Přečteno 1822 krát)

y1

• Zobrazit profil
Praha 5 rychlost
« kdy: 27 Června 2025, 10:01:40 »

Dobrý den, jaká je odhadovaná pravděpodobnost že se po bonznutí řidiče na VPV ze strahovského tunelu nastane ze strany Prahy 5 něco dalšího?
Platit se mi to nechce, ale co si budeme povídat, na nějaké laškování s úřady čas nemám. Pokud si svůj čas ocením byť na cenu práce nekvalifikované lopaty, pobíhání po úřadech se mi absolutně nevaplatí.....

IP zaznamenána

TheWeekendDriver

• Zobrazit profil
Re:Praha 5 rychlost
« Odpověď #1 kdy: 27 Června 2025, 10:09:21 »

Zdravím, já v Praze jedu ignore komplet všechno všude, úsekovky a parkování. Za 2 roky této praxe mi nikdy nepřišla sprdel.

Teď mám jednu sprdel z Lovosic kde jsem praktikoval to samé a tam po řidičích jdou.
IP zaznamenána

y1

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 27 Června 2025, 10:45:51 »

Jasně. U těch mesních obcí a měst lze předpokládat, že mají méně přestupků a ten úředník co tam k tomu je musí nějakou činnost vykázat. V Praze předpokládám že to jedou akorát roboti... Kolik přestupků denně asi mají?
Díky za info. Ignor se trochu bojím, že z toho mohou udělat sprdel rovnou, info o řidiči může způsobit, že by se tím musel zabývat člověk a tudíž se na to rovnou vyprdnou
IP zaznamenána

pk202

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 27 Června 2025, 17:41:04 »

Parkování řeším tím, že těsně před lhůtou udám sám sebe větou "Dne toho a toho odstavil momentálně nepojízdné vozidlo Mojejmého Mojepříjmení, narozen DDMMRRR bytem v Bytě č.p. 50"
Funguje mi to jak na MHMP tak na městské části.

https://www.30kmh.cz/index.php?topic=13467.0

IP zaznamenána