30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Vyzva Provozovateli Vozidla  (Přečteno 128 krát)

Pepa Blaha

• Zobrazit profil
Vyzva Provozovateli Vozidla
« kdy: 05 Června 2025, 17:29:52 »

Zdravim pred dvema tydny se mi podarilo v Praze na to trochu slapnout pri prujezdu Dejvickym a Brusnickym tunelem a dnes jsem si vyzvedl obsilku kde mam podat vysvetleni kdo ridil vozidlo...
Radar mi nameril prekroceni o 58km/h vice nez je povoleno..
Znamy mi doporucil toto forum at se tu prvni zkusim poradit s vice zkusenymi piraty.. (zmeren jsem byl v 1 rano a tunel byl prazdny takze se o zadne ohrozeni nejednalo..)
Mohl by mi tu nekdo prosim poradit jak postupovat v tomto pripade ?
Najmout si nejakou z tech firem co nabizi na internetu ze za vas vyresi vase prestupky ?
Nebo odpovedet na ten dopis tim ze auto ridila osoba blizka tudiz odmitam vypovidat?
Nebo nejake jine tipy ?
Cetl jsem tu nejake starsi prispevky kdy lide rikali ze to ignorovali a dohnali to do promlceci lhuty.., ale ty prispevky byli jiz par let stare...
Tak jestli by mi tu nekdo nemohl dat aktualni tip jak nejlepe postupovat ?
S pokutou problem nemam si zaplatit.., jde mi o RP..
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Vyzva Provozovateli Vozidla
« Odpověď #1 kdy: 05 Června 2025, 18:00:05 »

Na obsílku můžete odpovědět, že víte kdo řídil, ale že nebudete vypovídat. Zaplatíte sice pokutu, ale řidičák Vám zůstane…
IP zaznamenána

Jenyk

• Zobrazit profil
Re:Vyzva Provozovateli Vozidla
« Odpověď #2 kdy: 05 Června 2025, 19:15:56 »

Těchto případů je to řešených mnoho. Vyhledal jste si je? Přečetl jste si je? Asi Vám přijde nejpohodlnější se rovnou zeptat, ale a) plýtváte časem lidí, kteří tu ve svém volném čase radí a b) nebudete-li se sám v problematice alespoň trochu orientovat, můžete napáchat úplně zbytečně chyby. Takže hledejte, studujte a pokládejte konkrétnější dotazy.

Přiložte sem anonymizovaný dopis od úřadu. I postupy anonymizace jsou tu uvedené

Pokud chcete přesto rychlou radu, zaplaťte.
IP zaznamenána