Tak jsem se byl dnes seznámit se spisem, posílám, co do spisu přidali v přílohách. Doplnili fotografie, pozemek je označnený jako zemědělský půdní fond a cesta, kterou se na dané místo dalo přijet je věcné břemeno zřizování a provozování vedení. Žádné další oficiální komunikace na místo v době spáchání předsudku nevedli, no není to jedno, že je neoficiální? Netuším, zda z toho je něco pro můj prospěch, ale dodat fotografie, které jen dokazují moje tvrzení (první fotka ve spisu na straně 24.7, kde je vidět, že je tam ta komunikace, která začíná před černým autem a není tam žádné dopravní značení) nebo dodat fotografie, které ukazují, že se poučili a dali tam citibloky, přece nic neznamená.
Ještě jedna zajímavost, celé jsem si to po přečtění fóra nahrával, nic zvláštního se asi nestalo kromě jedné věci. Hned po příchodu mi bylo řečeno: Já už vám nebudu dávat žádný poučení, protože už to máme rozjetý a už jste asi všechno dostal. Nijak jsem na to nereagoval protože si nejsem jistý, jestli je to ok nebo by to mohla být další věc k napadnutí.
Mám 5 dní na dodání vyjádření, tak moc díky za všechny vaše cenné rady.