30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Dotaz - zóna zákaz stání v noci  (Přečteno 5516 krát)

Ropák

• Zobrazit profil
Re:Dotaz - zóna zákaz stání v noci
« Odpověď #15 kdy: 27 Května 2025, 13:15:46 »

Tak jsem to přesně myslel, že je to prasácký značení, jen jsem dával k dobru směr uvažování parazitů. Ale očividně budete mít pravdu.
IP zaznamenána

jazaseja

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 27 Května 2025, 16:15:30 »

Jaj ... tak co radíte ??? Mám šanci se ubránit ???
Co jim mám říct na to že jsem porušil tu vnější zónu, což budouý asi tvrdit ... myslíte tohle "pokud místní úpravou provozu na pozemních komunikacích uvnitř oblasti není stanoveno jinak" (z ničeho neplyne, že by tou místní úpravou nemohla být opět značka IZ 8a)" nebo poradíte něco jiného ???

Myslíte, že to jako argument bude stačit ???

A ještě prosím, mám to jít řešit na MP až dojde papír nebo ... ???

Díky moc, jde super !!!!
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 27 Května 2025, 18:12:18 »

Podle některých z nás jste ji nemohl porušit, neb jste nestál v místech, kde to zóna zakazuje, nýbrž parkoval v místě, kde to uvnitř ní místní úprava stanoví jinak (nezakazuje). Domníváme se, že by tam musela být značka týkající se přímo autobusů, aby došlo k porušení něčeho, ale jsou tam jen náklaďáky.
S MP asi nemá cenu nic řešit - těžko říct, musel by člověk mít dobrou znalost místních poměrů.
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 27 Května 2025, 19:18:51 »

Jaj ... tak co radíte ??? Mám šanci se ubránit ???
Z toho, co tu zaznělo, určitě máte velkou šanci. Já bych raději počkal, jestli to vůbec budou řešit. Možná to úředníkovi docvakne, že tahají za kratší konec provázku. A pokud ne, Váš argument bude jasný - hlavně si uložte ty fotky a připravte si nějakou mapku s označením těch zón.
IP zaznamenána