30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Je možné podat stížnost na STK - vyhodili mě s neexistující závadou a já naletěl  (Přečteno 15067 krát)

Marack666

• Zobrazit profil

Asi bych jim hodil pěknou recenzi na google/mapy.cz, aspoň něco.
IP zaznamenána

jafo

• Zobrazit profil

Chutnou recenzi už zajistil kolega z Mazda Klanu. Nepsal jsem to já. Jěště mám v plánu to rozmazat na "mojestiznosti". Tím se to celé zveřejní.

https://www.google.com/maps/place/STK+a+EMISE/@50.0028828,14.642252,824m/data=!3m2!1e3!4b1!4m6!3m5!1s0x470b8c022cb0c959:0x4a312849841e8cf!8m2!3d50.0028828!4d14.642252!16s%2Fg%2F11bw5xz2zt?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDcwNi4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Cituji: "Neznalí technici testují zadní bezpečnostní pásy, aniž by je nejdřív povytáhli tak, jak je popsáno v servisním manuálu k vozidlu. Načež nic netušící zákazník vymění celý nový pás za 7200 Kč, aby zjistil, že se chová naprosto identicky, jako ten "poruchový"."
« Poslední změna: 09 Července 2025, 17:12:52 od jafo »
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil

Jestli se ani nevyjádřili k reklamaci, tak podnět na ČOI?
IP zaznamenána

jafo

• Zobrazit profil

Jestli se ani nevyjádřili k reklamaci, tak podnět na ČOI?
To není právně závazné. Je to založené pouze na slušnosti podnikatele.

A pokud se u dané STK rozbujely úplatky (nemohu prokázat, ten technik mě pravděpodobně vyhodil úmyslně s vidinou úplatku), tak mohou stížnost na ČOI ignorovat.

Zareagoval jsem pozdě, protože se mě snažili podvést i v autorizované prodejně Mazdy. Tam tvrdili, že zadní pásy opraví bez výměny navíjecího mechanismu. Ale to není výrobcem dovoleno a nikdo se v tom mechanismu hrabat nemá, zejména ne autorizovaný servis. Za takových 15000Kč by "opravili" neexistující závadu. Neberte to! Vycházel jsem z toho, že po zakoupení nových pásů alespoň ty navíjecí mechanismy budu mít fyzicky.
« Poslední změna: 12 Července 2025, 09:40:42 od jafo »
IP zaznamenána

medved

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil

Na STK se podava stiznost k mistne prislusnemu krajskemu uradu, na konkretniho technika STK se podava stiznost na odbor silnicni dopravy ministerstva dopravy.
IP zaznamenána