30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Turek jel rychlostí přes 200 km/h a fotil se u toho. Policie věc prošetřuje  (Přečteno 5311 krát)

František Dobrota

• Zobrazit profil

Hrdinne jsem zvladl dve stranky komenaru, jsou docela vyzivne. Vyvolalo to ve mne silny pocit ke zvraceni a mam pocit ze s tema komentatorama jsme fakt v pjdeli. Ja to citim tak ze proste neni vule aby se neco zlepsilo ohledne radaru a kasirovani. Je mi z toho smutno.
IP zaznamenána

FOMP

• Zobrazit profil

jj prevazna lidi je odpad, aneb zpetne do protektoratu, kde i gestapo bylo prekvapeno jake se jim tvori na udavani fronty, holt prevazna cast naroda jsou bonzaci a svine

problem s nim je, ze prevaznou cast co rekne je pravda coz se samozrejme nelibi vladni mafii, ktera ma pod palcem vsechny velky media a samozrejme je to idealni pripad na cem maskovat jejich kapitalni prusery

IP zaznamenána

mungo

• OSBID
  • *
    • Zobrazit profil

Nějaká více/méně soft verze digitálního koncentráku je jen otázka času. A jde to docela rychle. Tak třeba Brno. Zrekonstruovali křižovatku, napočítal jsem dneska šest nových kamer. Kouknu na mapu, všude kde jsem před pár lety parkoval jsou barevné zóny. Na půlce doplněné zákazy vjezdu bez povolení. Zrovna dneska přibyl na místě, kde obvykle parkuju. Všiml jsem si toho až když jsem okolo značky procházel. Zaparkovat bez zadání RZ už prakticky nejde ani někde v Horní Dolní (třeba takové České Budějovice:)). Na nějaké šmírovací auto plné kamer narazíte při každé procházce městem.

Tím chci říct, že zdrojů dat pro obecné sledování už je teď víc než dost. Problém minulé dekády - výkon pro jejich zpracování už je taky dostupný, včetně základních procesů pro různé státní složky jak s takovými daty pracovat. A nakonec je tu státní i společenská poptávka po sledování z nejrůznějších důvodů. Dokud se nestane nějaký průser, tak se tomu nedá moc bránit.
IP zaznamenána