30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Změřeno hlídkou v civilním vozidle  (Přečteno 13695 krát)

Montgomery

• Zobrazit profil
Re:Změřeno hlídkou v civilním vozidle
« Odpověď #45 kdy: 15 Srpna 2025, 11:48:28 »

Na to nemám peníze ani chuť...
Ale já tam pořád vidím to rozhodnutí bez výslechu svědků - jak psal Urban, je to nepřezkoumatelné.

Tady ještě posílám snímek, je to z videa z jejich fízl káry, kde je přesně vidět, jak stáli, než se rozjeli.

Edit: Jinak na videu je vidět, že vozidlo z výhledu neztratili. Zato je tam velice dobře vidět, že sami jeli odhadem skoro 90km/h, při zahájení stíhací jízdy za manželkou.
« Poslední změna: 15 Srpna 2025, 12:26:04 od Montgomery »
IP zaznamenána

Montgomery

• Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 15 Srpna 2025, 12:35:03 »

Zatímco když si z toho videa vypočítám průměrnou rychlost manželky, vychází mi asi 57 km/h, a ne 70, kolik jí měli naměřit.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 15 Srpna 2025, 12:47:44 »

Ale oni můžou jet třeba 180 "bezpečně" aby dohonili člověka co jede NEBEZPEČNĚ třeba 60... Plebs to tak chce, logiku v tom nehledejte a rozhodně to nezkoušejte (jako klidně můžete) jako argument u SO, maximálně je tím pobavíte...
IP zaznamenána

Jonas

• Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 15 Srpna 2025, 15:13:06 »

Jak přesně máte na mysli - vidím to rozhodnutí bez výslechu svědků - jak psal Urban, je to nepřezkoumatelné - ?
Chápu-li správně, je vydané rozhodnutí a vy se odvoláte, že nedošlo k výslechu svědků a co pak?  Dostane to SO1 zase zpátky a navrhne výslech (předpokládám). Takto se lehce protáhnete a budete ale zase muset argumentovat tím, co tu píšeme - úhly, reflexe atd což SO bude opět ignorovat. Ale asi by se to dalo natáhnout na 2 roky? Nebo je tma jiný smysl o kterém nevím?

Na to nemám peníze ani chuť...
Ale já tam pořád vidím to rozhodnutí bez výslechu svědků - jak psal Urban, je to nepřezkoumatelné.

Tady ještě posílám snímek, je to z videa z jejich fízl káry, kde je přesně vidět, jak stáli, než se rozjeli.

Edit: Jinak na videu je vidět, že vozidlo z výhledu neztratili. Zato je tam velice dobře vidět, že sami jeli odhadem skoro 90km/h, při zahájení stíhací jízdy za manželkou.
« Poslední změna: 15 Srpna 2025, 15:15:04 od Jonas »
IP zaznamenána

Montgomery

• Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 15 Srpna 2025, 15:29:46 »

Tím sem myslel  že těch odvolacích důvodů je víc,  poukážu určitě na lživé tvrzení,  že překračování dovolené rychlosti je nejčastější příčinou dopravních nehod-doložím statistily, zmíním její chybné datumy, zpochybním měření,  zmíním nekompletní spis, neproběhlé svědecké výpovědi, zmíním že fízlové stáli v prostoru zastávky,  což nemůžou bez splnění určitých podmínek   a určitě podam stížnost že ani nechtěla původně umožnit nahlédnutí do spisu, což doložím zvukovým záznamem, a že nepostupovala v souladu s tím co uvedla do záznamu,  že svědky předvolá a vyžádá návod k obsluze. A možná jsem ještě na zapomněl na něcodalšího.  Také jsem Vám ještě nepoděkoval, vašich poznámek k vadnému měření si velice cením!
« Poslední změna: 15 Srpna 2025, 15:44:53 od Montgomery »
IP zaznamenána

Urban.

• s
    • Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: 15 Srpna 2025, 18:02:33 »

Také můžete zkontrolovat, jestli audiovizuální záznamy byly pořízeny, evidovány a uchovány v souladu se zákonem. Stručný úvod do této problematiky viz.  https://www.khk.cz/system/files/Podklady-pro-vydani-rozhodnuti.pptx
IP zaznamenána

Jonas

• Zobrazit profil
« Odpověď #51 kdy: 15 Srpna 2025, 21:43:11 »

Nemáte zač, rád jsem si procvičil co jsem s kolegou nastudoval v návodu. Také mě nedávno změřili, za jízdy však. Zatím mě SO nekontaktoval. Určitě budu zakládat vlákno. Mám podobný případ - zastavili mě až za 2km neboť se neměli kde otočit a měřili za jízdy v pravotočivé zatáčce a sami tam vjeli jak hovada, že jsem musel uhnout do pangejtu.

Tím sem myslel  že těch odvolacích důvodů je víc,  poukážu určitě na lživé tvrzení,  že překračování dovolené rychlosti je nejčastější příčinou dopravních nehod-doložím statistily, zmíním její chybné datumy, zpochybním měření,  zmíním nekompletní spis, neproběhlé svědecké výpovědi, zmíním že fízlové stáli v prostoru zastávky,  což nemůžou bez splnění určitých podmínek   a určitě podam stížnost že ani nechtěla původně umožnit nahlédnutí do spisu, což doložím zvukovým záznamem, a že nepostupovala v souladu s tím co uvedla do záznamu,  že svědky předvolá a vyžádá návod k obsluze. A možná jsem ještě na zapomněl na něcodalšího.  Také jsem Vám ještě nepoděkoval, vašich poznámek k vadnému měření si velice cením!
« Poslední změna: 15 Srpna 2025, 21:44:45 od Jonas »
IP zaznamenána