30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Dohonili jsme další oběť  (Přečteno 1426 krát)

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Dohonili jsme další oběť
« kdy: 16 Února 2025, 08:34:24 »

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-stihane-auto-skoncilo-v-kotrmelcich-ridic-po-zadrzeni-zkolaboval-a-zemrel-40509222

Z podání novin samozřejmě nevíme nic, čeho by se dalo chytit, nicméně pravděpodobnost vnitřního krvácení po takové nehodě je vysoká a zadržený měl okamžitě být předán do lékařské péče.
Nepodařilo se mi v ulici U dýhárny identifikovat objekt na fotce, možná to je jinde.
IP zaznamenána

jafo

• Zobrazit profil
Re:Dohonili jsme další oběť
« Odpověď #1 kdy: 16 Února 2025, 11:22:37 »

PIT manévry v USA asi v 60% končí havárií a těžkým zraněním. V USA se nově snaží tohle policejní honění zakazovat. Přitom se většinou nejedná zločince, ale třeba o někoho, kdo si zapoměl doklady nebo udělal banální přestupek.
Všiměte si druhého atentátníka na Trumpa. Toho nechali v klidu vyjet a pak ho chytili mimo město.
IP zaznamenána

lc81

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 16 Února 2025, 16:10:04 »

i v německu jakékoliv honění dávno škrtí, neb za průser to nestojí
IP zaznamenána

Mike

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 16 Února 2025, 22:24:20 »

tak uvidíme, jestli jim Bernard taky pošle sud...
IP zaznamenána

jafo

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 17 Února 2025, 01:05:23 »

Mě se to celý nezdá. Policisté tvrdí, že udělali PIT, když pronásledované auto jelo 40km/h. K takhle velké havárii by asi při 40km/h nedošlo. Také se dost divím, že by v mírné zatáčce jel 40. Ale nejsem si tím jistý.

Viděl jsem video z USA a tam k podobnému převrácení úmyslně nabouraného auta došlo při 70mph. 80 by tomu poškození odpovídala spíš.

Zabili odsouzeného, takže cajk.
IP zaznamenána

lerion

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 17 Února 2025, 10:45:48 »

Tak museli rict, ze to bylo ve 40 km/h, protoze to je predpisova maximalni rychlost pro ten manevr.
IP zaznamenána

lc81

• Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 17 Února 2025, 16:29:19 »

Tak museli rict, ze to bylo ve 40 km/h, protoze to je predpisova maximalni rychlost pro ten manevr.

pro mně překvapující, čekal jsem nějak 70-80. pokud to tak je, tak to celé s rámama je jen mediální masírka, protože co jsem kde zahlédl za profláklé případy (a tady na fóru citované), tak honění i ve městech bylo docela v rychlostech. ale vohnout u telky samozřejmě sjíždí kobru 11 a emerický ekšny, takže má představu, že hrdinný honič sundá pyráta ve 200 jako v bedně. takže dodržením 40tky by nejspíše k žádnému pitu zatím nedošlo
IP zaznamenána