30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [LOST] Mohu takhle podat odpor ?  (Přečteno 908 krát)

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil
Re:Mohu takhle podat odpor ?
« Odpověď #15 kdy: 29 Ledna 2025, 18:33:55 »

Jen bych se zeptal, kdyz jste s prestupkem nesouhlasil, jakou mate strategii?
Videa co neposkytli v bezne prehratelne formatu jsem nevidel, ale asi z nich vyplyva, ze vsechno maji... tak mi neni jasne co chcete hrat... nekde se vozidlo ztratilo/...?
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin

TomRider

• Jsem pirát silnic a můj revír je dálnice :-)
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 29 Ledna 2025, 22:57:23 »

28.1 jsem podal odpor. 29.1 ve 14:00 jsem nahlížel a nechal pořídit kopii spisu. A dneska ve 14:46 přišla notofikace od DS , s předmětem "Předvolání k ústnímu jednání"

Navrhovaná strategie podle mě by mohla být takto.

DS vybereme 10. den což je 10.2 a druhý den bych poslal námitku podjatosti na úřední osobu včetně úředních osob co jsou spolu ve 4P . Námitku podjatosti napsat ve stylu, že jsme neměly pomalu ani čas se rozkoukat a hnedka poslaly "Předvolání k ústnímu jednání". jelikož když jsem nahlížel do spisu, tak tam ještě odpor nebyl ve spisu vůbec registrovaný.
Chtěl bych přeřadit na šlapanický úřad, kam patřím podle adresy.

K tomu bych dále poslal stížnost na městskou policii , že jsem byl špatně poučen.

Viděl bych to na zdržovací taktiku ze začátku, dokud úřad neudělá nějakou zásadní chybu.

Dále bych Vás chtěl kluci poprosit, kdo by to napsal, jelikož moje čeština není tak dobrá a jsem teprve začátečník v tomto řízení.

IP zaznamenána
Co mají společného úředník a žába?
Celý den jen sedí, čumí a vymýšlí nesmysly.

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 30 Ledna 2025, 00:14:28 »

Spíš bude mít význam pohlídat, zda je ústní jednání nařízeno správně co do termínu, tzn. kolik bude dnů od posledního možného dne doručení do samotného jednání.
IP zaznamenána

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 30 Ledna 2025, 00:22:39 »

Spíš bude mít význam pohlídat, zda je ústní jednání nařízeno správně co do termínu, tzn. kolik bude dnů od posledního možného dne doručení do samotného jednání.

10.2 vyberu DS a uvidíme za kolik dnů bude to předvolání. Samozdřejmě to hnedka nahraji semka
IP zaznamenána

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 30 Ledna 2025, 00:29:09 »

Zadnou zvlastni cestinu nepotrebujete...pokud bude nejasnost, tim lepe, SO musi vyzvat k doplneni.
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #20 kdy: 30 Ledna 2025, 18:46:26 »

Se šlapkama si můžete pomoct jedině v tom, že to tam je taky samej neschopnej idiot, kretén, egoistická píča s pocitem, jaká není vrchnost, a celý vocpoda až nahoru a zpátky je to jeden obrovskej bordel na kolečkách. Sem vonehdá do toho kopnul a začaly se z toho teda sypat naprosto strašný sračky :D

Ale jako požádat vo přeložení věci není z principu nikdy marný, je to docela sranda, občas nadřístají takový kraviny, resp. to neodmítnou podle zákona, že z toho může ještě něco použitelnýho vypadnout. Nicméně aby vyhověli, to se rovná malýmu zázraku např. na úrovni toho, že odvolačka uzná žádost o přezkum už uzavřenýho případu (kupř. kde proběhlo opožděný odvolání), čili nic konkrétního si od toho neslibujte.
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 10 Února 2025, 16:03:30 »

Tak baba předvolala na ústní jednání 19.2 . Nějaký nápady na zdržovací techniku ? Díky kluci
IP zaznamenána

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 10 Února 2025, 16:11:38 »

Jinak zatím jsem sesmolil toto . Co myslíte ? Nějaké nápady na doplnění ? plánuji to odeslat 18.2 na večer . aby to došlo 19.2 a na ústní jednání zatím nemusel.
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #23 kdy: 10 Února 2025, 19:29:53 »

stížnost se bude podávat nadřízenýmu (takže nejaká centrální polovopica v jejich vlastním výběhu), magorsrát to v lepším případě předá, kam to patří

z toho videja má šanci vyplynout neco použitelnýho k obhajobě, případně aspoň nejakej fun factor?

podjatosti už tu byly sepsaný líp, doporučím se porozhlídnout a pohledat, taky jsem tudle zahlídl pěkně argumentovanou podjatost stran systémovosti skrz odměny, páč zainteresovanost pouhým faktem, že oruad z jehož rozpočtu sou paraziti placení, zrušili tím, že napsali do zákona, že to podjatost není  ::) ale furt když jim plynou vodměny v přímé úměře s tím, kolik případů úspěšně zkásnou, tak to je celkem evidentní zájem; a pokud byla baba nejaká příjemná, tak jí to přivosolit, že je s nervama v kýblu pže si nekdo dovolil jí vodporovat, a z toho důvodu je afektovaná a osobně zaujatá

taky není na škodu přidat nejakou vatu jako že po podrobným prostudování spisu atd., pže podjatost se má podávat hned, jakmile se vo ní sprostej vobviněnej dozví, tak aby si s tím hned alibisticky nevytřeli prdel, že to je akorát zjevně obstrukční, i z toho důvodu je dobrý to tam dát den-dva předem, né až večer když už tam nikdo není, to ani nikdo nestihne ráno vodevřít, aby to vůbec nekam předal a spustily se nejaký procesy
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 10 Února 2025, 23:39:58 »

stížnost se bude podávat nadřízenýmu (takže nejaká centrální polovopica v jejich vlastním výběhu), magorsrát to v lepším případě předá, kam to patří

z toho videja má šanci vyplynout neco použitelnýho k obhajobě, případně aspoň nejakej fun factor?

podjatosti už tu byly sepsaný líp, doporučím se porozhlídnout a pohledat, taky jsem tudle zahlídl pěkně argumentovanou podjatost stran systémovosti skrz odměny, páč zainteresovanost pouhým faktem, že oruad z jehož rozpočtu sou paraziti placení, zrušili tím, že napsali do zákona, že to podjatost není  ::) ale furt když jim plynou vodměny v přímé úměře s tím, kolik případů úspěšně zkásnou, tak to je celkem evidentní zájem; a pokud byla baba nejaká příjemná, tak jí to přivosolit, že je s nervama v kýblu pže si nekdo dovolil jí vodporovat, a z toho důvodu je afektovaná a osobně zaujatá

taky není na škodu přidat nejakou vatu jako že po podrobným prostudování spisu atd., pže podjatost se má podávat hned, jakmile se vo ní sprostej vobviněnej dozví, tak aby si s tím hned alibisticky nevytřeli prdel, že to je akorát zjevně obstrukční, i z toho důvodu je dobrý to tam dát den-dva předem, né až večer když už tam nikdo není, to ani nikdo nestihne ráno vodevřít, aby to vůbec nekam předal a spustily se nejaký procesy

Videa jsem nahrál jsemka https://www.uschovna.cz/zasilka/REE3FYV2X37DY2LA-HL7/

Video z městkého dohledového kamerového záznamu tam  jaksi zapomněla nahrát. Tam sice jede vozidlo ale není tam szp a spíše tam bylo vidět že tam něco jede. Byl to zaznam ve tmě. Na to chci hrát . Na to video .
IP zaznamenána

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 14 Února 2025, 17:11:42 »

Tak doopraveno a dneska odesláno v této verzi. Tak jsem zvědavý co bude následovat ted . Každopádně až něco příjde dám vědět.
IP zaznamenána

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 20 Února 2025, 17:02:12 »

14.2 jsem posílal přes DS , námitku podjatosti , stížnost na Měšťáky a omluvu z ustního jednání a dneska přišla notofikace, že dorazilo Usnesení. Jsou docela rychlý v tom Brně. DS vyberu až desátý den což je 3.3
IP zaznamenána

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 21 Února 2025, 09:44:40 »

Do DS přistála notifikace odpověd od městské policie Brno. Vše vyberu toho 3.3 . Vše nahraji až to vyberu. Je neskutečné jak jsou rychlý .
IP zaznamenána

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 24 Února 2025, 14:07:58 »

Zdravím kluci. Do datové schránky dneska přistálo rozhodnutí. Teď je otázkou zda to mám vybrat toho 3.3 nebo odedneška  co přišlo rozhodnutí  což by bylo  6.3

Co myslíte ?

Teď je otázkou co v tom rozhodnutí bude .

IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 24 Února 2025, 14:44:39 »

Nečetl jsem to celé, ale proběhlo seznámení s podklady před vydáním rozhodnutí?
IP zaznamenána