30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Měření rychlosti přes sklo ze zadních sedaček pomocí TruCam II (civilní bmw)  (Přečteno 864 krát)

Bulwa

• Zobrazit profil

To si to takhle jedu a vidím jak na lesní cestě stojí jen tak novej bavorák. Je mi to divný, ale než mi to dojde, tak je pozdě a koukám, že na zadních sedačkách sedí švestka a míří na mě přes okýnko TruCamem II. Mrzlo, takže okénko zavřené.  Samozřejmě to bylo v "obci" krátce za značkou značící začátek obce na lesní cestě, kde nic tu nic.  Za mnou jelo ještě auto. Šaškové během chvíli za mnou, chtěli ještě měřit z auta, ale když viděli že o nich vím, tak mě zastavili. Na místě jsem nesouhlasil a poslal to do správního. V autě se mnou jel ještě jeden svěděk + roční dítě, které je také na seznamu svědků.

V příkaze tvrdí, že udrželi celou dobu vizuelní kontakt (těžko když za mnou jelo auto). Příkaz přišel rovnou bez oznámení o zahájení řízení, tvrdí, že důkazů mají dost a že jim stačí Oznámení o přestupku. Podepsán Judr.  Podal jsem odpor.

• Měl by někdo zformulovaný bod do odvolání ohledně měření v obci, kde to technicky není obec (v příkazu to SO i přiznává - málá hustota obyvatel a zastavění)
  • Jak napadnout měření přes sklo
  • Lze nějak využít "vypovědď" od jednoročního občana? :D

Pokud vás ještě něco napadne, budu rád (příkaz v příloze).
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil

nějaké podklady pro odvolání by se dali načerpat zde: https://www.zakonyprolidi.cz/judikat/ksbr/41-a-51-2014-34
Laserem lze měřit přes běžné sklo. U pokovených by to nešlo.
IP zaznamenána