30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Havirov - rychlost: "Podezrely z prestupku, disponujes dukazem?!"  (Přečteno 924 krát)

Korky Buchek

• Zobrazit profil

Chlapi prosim poradte,

Bejvalka s detma jezdi autem napsanym na me. 3x tento rok prekrocila v 50 rychlost, pak 1x stani v dobe cisteni. Prisla vyzva, prehodil jsem je na ni. Ona je ma v pazi a me ted prisel tenhle sumar prohresku, kde se me slecna bakalarka pta, zda disponuju dukazem, ktery by objektivne prokazoval, ze se bejvalka dopustila prestupku...

Zkousel jsem najit na foru, ale nenasel.

V tehle "Sofiine volbe naruby" mam radeji bejvalku, uradu ani kacku navic.

Poradte prosim jak s timhle dale...
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
Re:Havirov - rychlost: "Podezrely z prestupku, disponujes dukazem?!"
« Odpověď #1 kdy: 12 Prosince 2024, 19:38:10 »

Já bych poslední den lhůty odpověděl přesně na to, co se ptají, tzn. stručně: "Ano, disponuji."
IP zaznamenána

pk202

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 12 Prosince 2024, 19:59:39 »

Bejvalka s detma jezdi autem napsanym na me.
....
V tehle "Sofiine volbe naruby" mam radeji bejvalku, uradu ani kacku navic.

Upřímně nejjednodužší řešení je se s expřítulkou domluvit, nechat proběhnout SŘ s provozovatelem (tedy s vámi) a sloučit přestupky do jednoho a pak si nechat pokutu od ex proplatit.
Pokud budete prokazovat že řídila ona - nebude to triviální ale naštěstí to bylo pokaždé překročení méně než 10 km/h a tak nebude mít problémy s body a s udržením ŘP

Hodně záleží na tom jaký máte mezi sebou nyní vztah. Pokud vyhrocený - bál bych se, že za ní budu platit pokuty jak na běžícím pásu. V tom případě jí můžete zkusit vystrašit, že pokud nebude souhlasit se zaplacením může přijít o papíry. Pak bych alespoň trval do budoucna pro sepsání o nějakém trvalém užívání vozu a možná by šlo jí zapsat jako provozovatele i když vlastníkem zůstanete vy.
IP zaznamenána

Marack666

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 12 Prosince 2024, 20:07:49 »

Udivuje mě ten radar, kterej posílá pokutu za překročení 5kmh, ale holt město potřebuje prachy. To mi připomíná ten Kolínskej radar...
IP zaznamenána

Korky Buchek

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 19 Prosince 2024, 07:02:11 »

Hroti to tam hodne, je treba podporit pracujici minoritu  :D

Za predpokladu, ze me dukazy odmitnou, bude dalsi kolo zahajeni sprdele za jednotlive prestupky a za kazdy +1000 Kc procesni poplatek? Nebo jinak?
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 19 Prosince 2024, 10:04:47 »

Správní poplatek je za správní řízení nikoli za přestupek, tedy při projednání více přestupků ve společném správním řízení v případě prohry platí účastník řízení jeden správní poplatek. Ten je od 01.07.2024 2500 Kč, dříve byl 1000 Kč.
IP zaznamenána