Děkuji za odpověď, přikládám anonymizovanou výzvu. Snažil jsem se projít každý dostupný materiál, ale několik detailů mi stále uniká. Pokud se jedná o banality, tak se předem omlouvám - rodiče byli boháči, tak si pro mě mohli dovolit dlouhé vedení
Chápu to tedy správně tak, že provozovateli přijde pouze jedná výzva, na kterou pokud nebude reagovat, tak se spustí správní řízení... ale řidiči přijde jedno, to bude ignorovat, následně mu přijde druhé a až na to bude reagovat? A ten první řidičův ignor nespustí hned správní řízení?
Co přesně se děje mezi bodem 4 a 5? Parazit posílá příkazy, na které se reaguje odporem, provozovatel bude chtít osobně nakouknout do spisu..? Co přesně je ta věc, která vede parazita k uzavření správního řízení? A ohledně bodu 6, za jakým účelem podává realmut blanketní odvolání proti ukončení správního řízení, když má v hlavě vše v pořádku a vlastně netouží po trestu spojeném s původním prohřeškem a tedy chce, aby správní řízení bylo uzavřené?
A aby toho nebylo málo - řekněme, že provozovatel udal realmuta, parazit realmuta obešle výzvou, která realmutovi dorazí až 25.3.2024, tedy rok+1 po prohřešku? Stačí pak zbytek komunikace ignorovat, nebo se parazit stále pokusí dostat realmuta ve správním řízení, ačkoliv na provozovatele bude už krátký?
Pokud jsou nějaké mé dotazy jasně popsány v nějakém vláknu, které jsem nenašel, budu rád za odkaz.
Děkuji.