30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Kontrola povinné výbavy  (Přečteno 372 krát)

Shnk93

• Zobrazit profil
Kontrola povinné výbavy
« kdy: 28 Listopadu 2024, 09:33:58 »

Mám kratší otázku ohledně kontrol povinné výbavy. Můj kočár se bohužel rozhodl, že mi přestane umožňovat otevírat kufr. Povinnou výbavu tedy vozím v menší krabici za sedačkou řidiče, včetně sady na opravu pneu. Má otázka je, jak bude švestka reagovat na to, že nejde otevřít kufr? Sám od sebe na to samozřejmě poukazovat nebudu, co kdyby se tam ale chtěli mermomocí podívat?
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
Re:Kontrola povinné výbavy
« Odpověď #1 kdy: 28 Listopadu 2024, 11:07:09 »

"tyjo, před odjezdem jsem tam ty věci dával.."
IP zaznamenána

gumidos

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 28 Listopadu 2024, 11:36:10 »

Švestka je v případě důvodného podezření oprávněna provést prohlídku vozidla - § 42 zákona o švestkách. Nemá-li důvodné podezření, pak nasrat. Ovšem má-li ho, pak i za použití síly - smůla bude na vaší straně.
Mě osobně by docela vadilo, kdybych se nemohl dostat do kufru.
IP zaznamenána

cocomoon

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 29 Listopadu 2024, 09:29:14 »

Co je to za auto?
Mohl by pojmout důvodné podezření, že tam vezete něco co nemáte a schválně mu ho nechcete otevřít.
Je řada aut, kde se lze do kufru dostat sklopením zadních sedaček. Tím by se ukojila jeho zvědavost.
A nebylo by nejlepší ten kufr opravit? :-D
IP zaznamenána

tupila

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 29 Listopadu 2024, 10:36:15 »

Někdy stačí, když se v tom mechanismu vzpříčí nějaký bordel (jednou se mi tam takhle dostal kus futrálu na lyže a pak to nešlo otevřít, muset jsem část vyložit přes sedačky a pak ten futrál vypáčit)

Občas je u některých konstrukcí problém i slabá baterka (kufr je na tlačítko, ale pokud mechanismus má málo štávy, tak se neodemkne)

Už jsem párkrát takhle musel kufr nakládat nebo vykládat přes zadní sedačky ... u kombíku to jde vcelku dobře, u sedanu to může být horší
IP zaznamenána