30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Výzva provozovateli z Prahy 6 - snaha o správní řízení  (Přečteno 1247 krát)

JakubR1

• Zobrazit profil
Výzva provozovateli z Prahy 6 - snaha o správní řízení
« kdy: 04 Listopadu 2024, 09:55:43 »

Dobré ráno všem,
přišla mi výzva z Prahy 6, abych za pirátění před stacionárním radarem zaplatil 750 Kč. Fotografie auta i SPZ z nočních hodin velmi nekvalitní, pravděpodobně to bude jiná SPZ, protože v té době auto stálo před mým domem a já spal :-)
Proto bych rád ouřad donutil k zahájení správního řízení s provozovatelem a pak bych jim ukázal přední masku mého auta a žádal o srovnání s fotografií auta, analýzu fotografie SPZ, kontrolu okolních kamer, průjezdy šmírovacího auta u nás v ulici atd.
Proč? Vím, že jsem tam vůbec nejel a tak to beru jako krásnou možnost spotřebovávat jejich zdroje a čas :-)

Otázka na forum: jak namotivovat úředníka, aby to nenechal vyhnít, ale aby zahájil SPRDEL?

Díky!
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Výzva provozovateli z Prahy 6 - snaha o správní řízení
« Odpověď #1 kdy: 04 Listopadu 2024, 13:56:40 »

Nebylo by lepší si nejprve dát kolečko s řidičem? Ať se s tím musí úřední parazit babrat ještě o něco víc.
IP zaznamenána