30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Drugwipe  (Přečteno 11368 krát)

Hugo

• Zobrazit profil
Re:Drugwipe
« Odpověď #15 kdy: 13 Září 2024, 09:09:46 »

Pokud je drugwipe negativní, ale fízl tvrdí opak. Jen aby mohl vyžadovat lékařské vyšetření, tak se o zneužití pravomoci nejedná?

Napadnout výzvu k lékařskému vyšetření jako nezákonnou? Tím pádem odmítnutí není relevantní.
IP zaznamenána

Panek

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 13 Září 2024, 09:22:33 »

Je to zneužití pravomoci, pokud to udělal úmyslně, ale důkaz? On může lékařské vyšetření vyžadovat i z jiných důvodů (chování řidiče, stav řidiče, vůně/zápach). Drugwipe se dá i obejít.
« Poslední změna: 13 Září 2024, 09:53:03 od Panek »
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 13 Září 2024, 12:42:17 »

Ok, ale v tom případě by na nahrávce/spisu mělo být, že drugwipe negativní. Fízl pojal důvodné podezření z následujících indicií.

Ale s negativním testem lhát, že tam jsou indikovány amfetaminy a další. Je jednoznačně úmysl a zároveň důkaz.
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 13 Září 2024, 14:06:30 »

Podezření měl maximálně vycucané z toho,že do okýnka toho testu kupodivu přes den, svítil baterkou a něco tam prostě viděl,jelikož nic jiného dalšího na místě nezadokumentoval a jak bejvá zvykem nezapsali ani to,že řidič říká že tam žádnou čáru nevidi,ještě sem dám tuto část úředního záznamu. Jak jsem psal,možný to po tom nasvícení může být,že tam něco nepatrně uviděl,když se mu chtělo,ale není to ničim podložený. . Otázka je co s nejbližším postupem,judikaturu k důvodnému podezření už znám,ale parazit nařídil új, zda to na něj hned má játro vybalit,možná tam půjdu s ním,. nebo počkat zda předvolá opice a konfrontovat je ze zálohy...návodem k testu třeba...nebo jiným způsobem,.. návod říká že test je pozitivní i když se ta čára vyskytne slabě nebo neúplně, ale ne, že na to máš svítit baterkou a hledat si čáru ze svýho rozmaru, kterou ani nedokázali vyfotit,výzva vyplynula z testu,jehož fotografie zobrazuje negativní výsledek...na netu je plno fotografii dotyčných pozitivních testů,kde je zachycena třeba i velmi slabě ta čárka,tady u toho je prostě bílo, není tam zobrazeno ani prd.....
« Poslední změna: 13 Září 2024, 18:57:12 od Lopata54 »
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 13 Září 2024, 14:12:06 »

.
« Poslední změna: 14 Září 2024, 13:35:12 od Lopata54 »
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 13 Září 2024, 16:59:04 »

.
« Poslední změna: 14 Září 2024, 13:35:24 od Lopata54 »
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 13 Září 2024, 20:25:35 »

.
IP zaznamenána

Mape

• Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 14 Září 2024, 09:16:08 »

Vážení,
co si pamatuji ze svého případu s OPL, tak dodám, že:

- absence kvantitativní analýzy krve zde může být přínosem, není důkaz, není trest
- tím, že játro nevykazovalo známky užití OPL mu v SŘ pomůže, já na tom taky stavěl obhajobu
- za ty "neprávem" hrozící dva roky v čistírně by mělo játro zvážit, zda požádá o pomoc někoho, kdo se v této problematice orientuje

Hezký víkend,
Martin
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 19 Září 2024, 23:17:02 »

To zase tak není, jak člověk odmítne, chybějící analýza krve,hladina možného ovlivnění už nikoho pak nezajímá. Fakticky jsou zřejmě pouze dvě možnosti, napadnout chybějící výzvu, což v tomhle případě smysl nemá, játro úspěšně natočil s fízlem video podcast o odmítnutí odběru a s řádným poučením, tedy zbývá pouze rozporovat, důvod který fízla k výzvě vedl,fotografická dokumentace testu je nic neříkající,jeví se negativně a úřední záznam (nechal jsem ho tu den,možná dva, výše a pak některé části odebral) také nezaznamenává žádné známky ovlivnění. Tak uvidíme jak to dopadne..
« Poslední změna: 20 Září 2024, 00:07:23 od Lopata54 »
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 30 Září 2024, 12:35:56 »

edit
Játro ten dement byl dnes uloven opicema, při řízení traktoru,ačkoliv má zadržený řp. To tam s ním na to új ohledně toho testu ani nejdu. LOST.
IP zaznamenána

mhepp

• Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 30 Září 2024, 12:57:43 »

Mno... Myslím, že k "WIN", "LOST" a "GIVEN UP" by bylo záhodno přidat i "HELP YOURSELF, IDIOT"... Nejen pro tento případ.
IP zaznamenána

Panek

• Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 30 Září 2024, 13:00:00 »

On má zadržený ŘP? A japak k tomuto statusu přišel pan játro?
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 30 Září 2024, 13:14:12 »

Normálně, byl mu zadržen , úřad rozhodl o zadržení,na to padlo odvolání,které nemá odkladný účinek. Možná kdyby krajský úřad rozhodl tak. že by rozhodnutí o zadržení zrušil, ale to těžko, odmítačka je dostatečný důvod.AŤ si dá dalších rok a půl navíc,když je to debil.
« Poslední změna: 30 Září 2024, 13:38:09 od Lopata54 »
IP zaznamenána

Panek

• Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 30 Září 2024, 13:49:25 »

Tak jako sorry, ale jakmile by mi příslušníci svazu ochranného a pomahačského při silniční kontrole oznámili, že mi chtějí zadržet ŘP, tak bych na tu krev jel, i kdybych se jim měl do služebního auta snad vlámat.
IP zaznamenána

cocomoon

• Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 30 Září 2024, 14:03:23 »

Tak hlavně pokud mi hrozí jakýkoliv postih za pralinkovač, nebo lízačku a jsem si na 100% jistý, že tam nic být nemá, tak jsem jedině proti sobě, když odmítnu jít na krev, která by měla být na 100% spolehlivá.
IP zaznamenána