Ve spise je cd který nese video, kde je zřetelně slyšet,že ho poučují o důsledcích odmítnutí a že to odmítl + foto které jsem dal výše, v úředním záznamu je ,že opice prováděla běžnej hlídkovej vopruz nad provozem, kdy se rozhodla namátkově játra zastavit, kdy u řidiče bylo vše v pořádku,opice provedla měření alkoholu v dechu kalibrovaným přístrojem drager s výsledkem negativní, mimo jiné bylo u řidiče provedeno orientační vyšetření na přítomnost omamn. látek, které ukázalo amfetamin,metamfetamin,výsledek byl řidiči sdělen a byl vyzván k lékařskému vyšetření spojeným s odběrem krve v nemocnici X, kdy i po opakovaném poučení řidič vše odmítl.Řidič sdělil že před jízdou ani během jízdy neužil žádnou drogu. Játro mě říkal,že prostě večer před tím huli trávu,nevim kolik,o to mi ani nejde a ted už je to i jedno, že jim to rozporoval,kde viděj tu čáru, oni na ten test svítili prej baterkou,ve dne a prostě jí tam viděli,ale na těch fotkách žádná není,nic jim nepodepsal. Příkazem byl řidič odsouzen za odmítačku,kdy se nepodrobil na výzvu policisty odbornému lékařskému vyšetření a další ctrlc+ctrlv parazitní univerzální kecy.Jakoby je to možný, že jestli na to svítili baterkou, mohli tam něco vidět,ale přece když to není zadokumentováno,není to na těch fotkách,tak by tedy eventuélně před so mohl zabejčeně tvrdit že je to negativní test.....