30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: výzva - parkování, auto jsem prodal  (Přečteno 1740 krát)

JamesP

• Zobrazit profil
výzva - parkování, auto jsem prodal
« kdy: 22 Srpna 2024, 07:37:34 »

Ahoj,
řeším takovou prekérní situaci,
13.7.2024 jsem prodal auto, přepsáno bylo 17.7.2024 (měl plnou moc)

Ted ale přišli dvě výzvy, jedna ze dne 16.07.2024 a další ze dne 14.07.2024

mám samozřejmě kupní smlouvu podepsanou 13.7.

ted samozřejmě mohu nahlásit kupujícího jako řidiče ale mám obavu že dopis ani nepřevezme, adresa jeho trvalého bydliště je rujna a navíc na té nemovitosti je zástavní právo exekutorské.

Platit to samozřejmě nechci když to není moje vina, pokutu jsem dostal jednou v životě.

přikládám ještě výzvy,
na jedné z nich mi ale nesedí počty
je uvedeno "v době minimálně od 08:55 do 09:10 hod. dne 14.07.2024" a
parkoviště s parkovacím automatem s dodatkovou tabulkou s textem „Po-Ne 7-22 h, 15 min. ZDARMA, 30 min. 40,- Kč, celá hodina 80,- Kč, MIMO ZÁSOBOVÁNÍ NA VYZNAČENÝCH STÁNÍCH“
pokud to správně chápu tak dokázat mohou 15min stání a 15 min je zdarma?:D

Díky za odpovědi

IP zaznamenána

JamesP

• Zobrazit profil
Re:výzva - parkování, auto jsem prodal
« Odpověď #1 kdy: 22 Srpna 2024, 09:55:33 »

VÝZVA 1
k zaplacení určené částky podle § 125h odst. 1 zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů
Magistrát města Pardubic, odbor správních agend, oddělení deliktů provozovatele vozidla (dále jen "správní orgán"), jako orgán věcně a místně příslušný podle § 124 odst. 5 písm. k), § 125f odst. 5 a dle § 125h odst. 1 zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon o provozu na pozemních komunikacích"), v souladu s ust. § 125h odst. 1 zákona o provozu na pozemních komunikacích
vyzývá osobu
XXX
k úhradě peněžité částky ve výši 750 Kč, slovy sedmsetpadesát korun českých, která je splatná do 30 dnů od doručení výzvy na účet Statutárního města Pardubice č. ú.: 008010-0000326561/0100 pod variabilním symbolem XXX.
Správní orgán obdržel dne 06.08.2024 oznámení Městské policie Pardubice o přestupku dle § 125c odst. 1 písm. k) zákona o provozu na pozemních komunikacích, v návaznosti na porušení § 4 písm. c) zákona o provozu na pozemních komunikacích, kterého se měl dopustit řidič vozidla reg. značky XXX tím, že v době minimálně od 08:55 do 09:10 hod. dne 14.07.2024 , kdy byl přestupek zjištěn a zadokumentován, stál u domu č. p. 217 v ulici náměstí Jana Pernera v Pardubicích s vozidlem reg. značky XXX, přičemž nerespektoval DZ IP 13c - parkoviště s parkovacím automatem s dodatkovou tabulkou s textem „Po-Ne 7-22 h, 15 min. ZDARMA, 30 min. 40,- Kč, celá hodina 80,- Kč, MIMO ZÁSOBOVÁNÍ NA VYZNAČENÝCH STÁNÍCH“, a stál zde bez úhrady parkovacího poplatku, tedy neoprávněně Totožnost řidiče předmětného vozidla v okamžiku spáchání uvedeného přestupku není známa.

VÝZVA 2
k zaplacení určené částky podle § 125h odst. 1 zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů
Magistrát města Pardubic, odbor správních agend, oddělení deliktů provozovatele vozidla (dále jen "správní orgán"), jako orgán věcně a místně příslušný podle § 124 odst. 5 písm. k), § 125f odst. 5 a dle § 125h odst. 1 zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon o provozu na pozemních komunikacích"), v souladu s ust. § 125h odst. 1 zákona o provozu na pozemních komunikacích
vyzývá osobu
XXXXXXX
k úhradě peněžité částky ve výši 750 Kč, slovy sedmsetpadesát korun českých, která je splatná do 30 dnů od doručení výzvy na účet Statutárního města Pardubice č. ú.: 008010-0000326561/0100 pod variabilním symbolem XXXXXX.
Správní orgán obdržel dne 06.08.2024 oznámení Městské policie Pardubice o přestupku dle § 125c odst. 1 písm. k) zákona o provozu na pozemních komunikacích, v návaznosti na porušení § 4 písm. c) zákona o provozu na pozemních komunikacích, kterého se měl dopustit řidič vozidla reg. značky XXX  tím, že minimálně v době od 09:15 do 09:30 hod. dne 16.07.2024, kdy byl přestupek zjištěn
a zadokumentován, stál v obci Pardubice v ulici Jiráskova u č.p. 2782 s vozidlem RZ XXX, přičemž nerespektoval DZ IZ 8a - zóna s dopravním omezením s vyznačením symbolu parkoviště s parkovacím automatem a textem „zakazuje se stání bez platné parkovací karty nebo parkovacího poplatku Po – Pá 6 – 22 h, So 7 – 12 h“ - a stál zde bez úhrady parkovacího poplatku, resp. bez platné parkovací karty, tedy neoprávněně. Totožnost řidiče předmětného vozidla v okamžiku spáchání uvedeného přestupku není známa.
IP zaznamenána