30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Změření rychlosti bez zastavení  (Přečteno 349 krát)

Jenda121

• Zobrazit profil
Změření rychlosti bez zastavení
« kdy: 04 Listopadu 2024, 15:41:15 »

Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně změření rychlosti bez zastevení policií.

Když jsme projížděli se známým krátkou vesničkou (50 km/h), tak zleva na přilehlém parkovišti stála policie a měřila rychlost. My v ten moment jsme se známým, který jel svým autem přede mnou projížděli vyšší rychlostí on cca 80 km/h já o něco méně.
Policie se vydala ihned za námi, kdy mě předjeli a jeho zastavili a pokutovali s tím, že ho informovali, že mě mají změřeného také a ať očekávám dopis. Tímto se chci zeptat, jak se tomu bránit. Díky za info
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
Re:Změření rychlosti bez zastavení
« Odpověď #1 kdy: 04 Listopadu 2024, 15:59:25 »

Jeje to máte ale krásnou situaci, docela vám to závidím  ;D Jestli něco někdy vůbec přijde tak to sem nahrajte. Pokud neuděláte hloupost nemůžete prohrát...
IP zaznamenána

Jenda121

• Zobrazit profil
Re:Změření rychlosti bez zastavení
« Odpověď #2 kdy: 04 Listopadu 2024, 18:52:09 »

Tak pokud by nic nepřišlo, tak bych si jen oddychl. Ale jeslti něco přijde, tak by mě zajímalo co tam pravděpodobně může být a jak z toho ven ...
« Poslední změna: 05 Listopadu 2024, 08:03:39 od Jenda121 »
IP zaznamenána